Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Bio Matcha Tea Harmony a šejkr Matcha Tea

25.03. - 31.03. 2024 | Aktuální soutěže

Bio Matcha Tea
















Bio Matcha Tea Harmony získal titul Produkt roku


Bio Matcha Tea Harmony byl poctěn titulem Produkt roku 2023 v kategorii čaj na portálu Heuréka.cz. Díky nepřetržité podpoře a kladným hodnocením zákazníků si již několikátým rokem po sobě zachovává Bio Matcha Tea Harmony prestižní místo na českém trhu s čaji. Soutěž Produkt roku, která oceňuje nejoblíbenější produkty na základě preferencí českých spotřebitelů, opět potvrdila, že značka Matcha Tea vede ve své kategorii díky důvěře a spokojenosti zákazníků.

Za toto významné ocenění vděčíme našim zákazníkům, jejichž loajalita a pozitivní zpětná vazba představují základ našeho úspěchu. "Důvěra a podpora od našich zákazníků nás motivuje k další práci a k inovacím. Ocenění si velice vážíme a současně cítíme velký závazek vůči spotřebitelům," uvedl Petr Patočka, jednatel společnosti Kyosun s.r.o., která Matcha Tea do České republiky dováží.

Bio Matcha Tea Harmony je výsledkem pečlivého výběru nejmladších lístků čajovníku Camellia sinensis z renomovaných japonských oblastí Nishio a Shizuoka. Dovozy probíhají letecky každé dva měsíce, což zajišťuje jeho výjimečnou čerstvost a vysokou kvalitu, podloženou pravidelnými testy. Čaj je skladovaný ve speciálně navržené chladící místnosti, která zajišťuje konstantní teplotu, a tím udržuje optimální podmínky pro zachování jedinečných vlastností matcha.

Bio Matcha Tea
















Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Bio Matcha Tea Harmony probíhá od pondělí 25. března do neděle 31. března. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček Bio Matcha Tea Harmony a šejkr Matcha Tea.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. dubna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Matcha Tea Harmony
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !