Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o březnové knižní novinky Zlomení lidé a Skrytá slova

22.03. - 28.03. 2021 | Aktuální soutěže
Skrytá slova

























Skrytá slova

Alex van Tonder


Jane Ronsonová je přímo ukázkovým příkladem svědomité a oddané ženy a matky. S noblesou a nadhledem sobě vlastním podporuje svého manžela Colina, guvernéra státu, a bravurně ustojí všechny skandály a nezdary spojené s jeho kariérou. Po létech poněkud omezené role manželky guvernéra Jane dosáhne vlastního úspěchu coby spisovatelka a může se těšit na vydání své prvotiny. Báječnou zprávu zhatí Colinova náhlá smrt, k níž došlo za podezřelých okolností, a co je horší, temné okolnosti jako by odrážely události zachycené na stránkách Janeiny knihy. Není divu, že se stává hlavní podezřelou a vyšetřování se soustředí zejména na ni. Policie vyslýchá členy Ronsonovy rodiny ve snaze zjistit, co se v onu osudnou noc stalo, a zvolna vychází najevo, že každý z nich něco skrývá.

Zlomení lidé

Zlomení lidé

Leah Konenová


Jde jen o MALOU lež, dokud kvůli ní někdo nezemře…

Představte si, že konečně uniknete z nejhoršího vztahu svého života. Zmizíte a jediné, co máte, je jeden kufr a monokl pod okem.
Představte si, že vaši noví sousedé se stanou vašimi přáteli, které jste tak zoufale potřebovali – je s nimi legrace, jsou vlídní, empatičtí a velmi zamilovaní jeden do druhého. Představte si, že se dostanou do průšvihu. Že o nich někdo šíří lži, které ohrožují jejich živobytí – a dokonce jejich životy.
Představte si, že vás najde váš bývalý přítel, od něhož jste utekli.
Představte si, že po vás vaši noví přátelé chtějí, abyste kvůli nim trochu zalhali a vyřešili tak všechny jejich problémy. Vyhovíte jim?
Jde přeci jen o malou lež…



Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Skrytá slova a Zlomení lidé probíhá od pondělí 22. března do 28. března 2021.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z knižních novinek nakladatelství Ikar Skrytá slova nebo Zlomení lidé.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. března  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. dubna 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !