Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o CD audio novinky z nakladatelství Témbr

19.06. - 25.06. 2023 | Aktuální soutěže

Moje případy z 1. oddělení - audioknihovna













Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení - audioknihovna

Martin Moravec, Josef Mareš


Pozor, začíná výslech! Odpovídat bude Josef Mareš, nejznámější český kriminalista, bývalý šéf pražské mordparty, autor seriálů Devadesátky a Případy 1. oddělení. Vyřešil stovky vražd a teď vypráví o vrazích, obětech i nejzajímavějších případech. Zároveň vás vezme do zákulisí práce vyšetřovatele. Jak se proti zločincům sbírají důkazy? Jak probíhají výslechy a co všechno se při nich může stát? Kdy mu šlo o život a jak se vyrovnával se zlem, které viděl?



David Hecl: Mluví k vám kapitán - audioknihovna

Mluví k vám kapitán

Martin Moravec, David Hecl


Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všiml jsem si za plotem toho množství lidí a trochu se mi rozklepala kolena. „Musíš hlavně hezky přistát,“ opakoval jsem si. Další lidi stáli na terase letiště a já věděl, že jsou mezi nimi i rodiče a přítelkyně. Dovedl jsem si představit, co ten okamžik asi znamená pro mého tátu. Kluk, se kterým lepil letadýlka a který nechtěl chodit do aeroklubu, před jeho očima přiváží největší dopravní letadlo světa. Když jsem ho pak viděl, měl ty oči ještě vlhké od slz. V tu chvíli mi došlo, že jsem opravdu něco dokázal.


audiokniha ŠkvíraŠkvíra - audionihovna

C. J. Tudor


Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky. Vítejte v příbězích, kde se chystá konec světa, kde nebezpečí věští i šum motýlích křídel, kde kopírka dokáže zázraky a kde není radno zaměňovat svou identitu či zkoumat záhadné graffiti. V téhle knize není nic takové, jak se zdá – milovníci rafinovaných a děsuplných zápletek si rozhodně přijdou na své.


Babička



Babička - audioknihovna

Irena Obermannová


Knížka o stárnutí, mládnutí a sexu. Nová Irenina kniha je jejím návratem k „původní Obermannové, “autorce bestseleru Deník šílené manželky, který byl také zfilmován. Ve svém novém románu se tak navrací k tomu, v čem je nejsilnější - ke sdílení silných ženských emocí, tabuizované pocity nevyjímaje a hlásí se i k odkazu Boženy Němcové, jak dává tušit už sám název.



Pravidla soutěže:
Soutěž o CD audio novinky z nakladatelství Témbr probíhá od pondělí 19. června do neděle 25. června.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených audioknih na CD z nakladatelství Témbr: Škvíra nebo Babička nebo Moje případy z 1. oddělení a nebo Mluví k vám kapitán.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď najdete v audioknihovně na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !