Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové balíčky cereálních tyčinek FIT

12.02. - 18.02. 2024 | Aktuální soutěže

tyčinky FIT

















FIT PRŮVODCE VYVÁŽENÝM ŽIVOTNÍM STYLEM


tyčinky FIT Ve světě, kde je každodenní život plný ruchu a stresu, je důležité najít způsob, jak zůstat ve formě a udržovat si vyvážený životní styl. Cereální tyčinky Fit přicházejí jako ideální společník pro ty, kteří hledají chutný a zdravý způsob, jak si dopřát rychlé, ale vyvážené občerstvení. Ať už jste v kanceláři, na výletě nebo jen potřebujete rychlou vzpruhu, Fit tyčinky od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina jsou tu pro vás.

Tyčinky Fit jsou vyrobené z pečlivě vybraných surovin přírodního původu, které zaručují nejen skvělou chuť, ale také kvalitní nutriční hodnotu. Vláknina z obilovin, sušené ovoce a ořechy se postarají o přísun postupně se uvolňující energie a blahodárně působí i na naše trávení. Ve „fitkách“ navíc nenajdete přidaná umělá barviva ani konzervanty, díky čemuž jsou ideální volbou pro všechny, kteří dbají na zdravý životní styl.

Díky širokému sortimentu druhů a příchutí si snadno vyberete svou oblíbenou svačinku pro každý den. Tyčinky Fit jsou v nabídce všech běžných maloobchodních prodejců potravin. Vy si však o ně můžete zasoutěžit hned!

tyčinky FitPravidla soutěže:
Soutěž o dárkové balíčky cereálních tyčinek Fit probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový balíček cereálních tyčinek Fit.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  19. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách cereálních tyčinek Fit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !