Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové balíčky doplňků stravy VITAR v hodnotě 500 Kč

6.02. - 12.02. 2023 | Aktuální soutěže

Vitar













Je důležité být zdravý

a vést zdravější život.


Nevlídné počasí a zima přinášejí větší výskyt nemocí v čele s chřipkou nebo nachlazením. Náš imunitní systém je v pohotovosti a obvykle ho čeká větší nápor než jindy. Na vině je přechod z tepla do zimy, sníh či déšť, méně slunečního svitu, utlumení pohybových aktivit a další faktory související se zimními měsíci. I v tomto období se ale můžete spolehnout na pomoc doplňků stravy. Poradíme vám, které vitaminy a minerály posilují imunitní systém, abyste se cítili dobře.

Vitamin C – známý vitamin s mnoha přínosy pro náš organizmus. Patří k nim i podpora imunitního systému, se kterou si ho lidé nejčastěji spojují, a právě z toho důvodu je v pozimních a zimních měsících často užívaný. VITAR nabízí mnoho forem vitaminu C, ze kterých si vybere každý. Chutné šumivé vitaminy Revital například obohatí vitaminem C i dalšími důležitými látkami pitný režim. Spolehnout se můžete i na velmi chutnou práškovou formu v jednorázových sáčcích (Vitar Vitamin C komplex). Stick pack můžete mít kdekoli s sebou, moderní forma navíc slibuje rychlý nástup a komfortní užívání. Rozhodnout se ale můžete i pro vitamin C v klasických tabletách, třeba se zinkem nebo s rakytníkem. A využít můžete také kapslí s postupným uvolňováním vitaminu C (Vitar Vitamin C 1000 mg s rakytníkem).

Vitamin D – je důležitý i pro náš imunitní systém a to tím, že „vyzbrojí“ buňky k boji proti infekci. Vitamin D najdete zejména v dětských multivitaminech, protože právě děti ho velmi potřebují. Sáhnout ale můžete i po čistém vitaminu D ve vysoké dávce (Vitar Vitamin D3).

Vitaminy B – jejich klíčový přinos pro organizmus spočívá v podpoře látkové přeměny, tedy metabolizmu. To je vlastnost společná pro všechny vitaminy B-komplexu. Vitaminy skupiny B ale přispívají i ke správné funkci imunitního systému. Platí to zejména pro vitaminy B6 a B12. Vitaminy B najdete v doplňcích stravy obsahujících kompletní spektrum těchto vitaminů nebo v multivitaminových přípravcích.
doplňky stravy VITAR



Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkový balíček doplňků stravy Vitar probíhá od pondělí 6. února do neděle 12. února 2023. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový balíček produktů firmy VITAR, s.r.o. v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. února 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. února 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách doplňků stravy Vitar
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !