8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové balíčky Panzani

8.04. - 14.04. 2024 | Aktuální soutěže
Panzani



















Také už jste rádi, že je tady jaro? Přemýšlíte jak odlehčit vašemu jídelníčku? Vyzkoušejte nové Fleky od Panzani. Tyto fleky spojují tradiční a moderní gastronomii, splňují současné požadavky na lehkou, vyváženou stravu a na zdravou výživu. Navíc se nelepí, takže na talíři budou vypadat vždy atraktivně a jejich příprava je časově nenáročná.
Fleky od Panzani
 
Vychutnat si je můžete v různých kombinacích. U nás nejčastější způsob přípravy – zapečené s uzeným masem nebo šunkofleky – můžete obohatit o další ingredience, jako jsou houby, zelí, zelenina a podobně. Anebo je servírujte s omáčkou, masem, rybami či mořskými plody. Své uplatnění najdou i ve studené kuchyni, třeba v těstovinových salátech.
A víte jak správně uvařit těstoviny? Neváhejte použít hodně vody - to znamená asi 1 litr na 100 g těstovin. Těstoviny se tak rovnoměrně provaří a budou ještě chutnější! Nejlepší je těstoviny vařit v otevřeném hrnci bez pokličky.

Máme pro vás tip na výborný recept:


Flíčky s hovězí svíčkovou, sušenými rajčaty a parmezánem


Pro 4 osoby:
    • Hovězí svíčková 400 g (možno i Rump steak nebo nízký roštěnec)
    • Flíčky Panzani 1 baleníPanzani
    • Extravirgin 3 pol. lžíce
    • Česnek 8 stroužků
    • Sušená rajčata cca. 12ks
    • Olej ze sušených rajčat 3pol lžíce
    • Capari 1 kávová lžička
    • Nasekaná petrželka 1 kávová lžička
    • Sůl, pepř
    • Parmezán 100 g

Postup: Na hodně rozehřátém oleji ze sušených rajčat a extravirgin orestujeme plátky česneku do zlatova, poté přihodíme na kostičky pokrájené maso, osolíme, opepříme a rychle zarestujeme. Poté přihodíme nasekané capari, sušená rajčata a petrželku, pepř a nastrouhaný parmezán.
V hrnci s osolenou vodou uvaříme flíčky na způsob al dente, poté scedíme ale ne důkladně. Chceme, aby nám zbyla i troška vody z těstovin. Těstoviny přidáme do směsi masa, promícháme a popř. si pomůžeme pár kapkami vody z těstovin, aby vznikl lehký sosík. Přidáme parmezán a servírujeme

TIP: Pro zvýraznění chuti můžeme použít i trochu nasekaných sardelek/ančoviček v oleji


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové balíčky Panzani probíhá od pondělí 8. dubna do neděle 14. dubna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat všichni soutěžící, kteří zodpověděli anketní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkový balíčky Panzani v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení ankety proběhne dne 15. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Více receptů, rad a tipů najdete na stránkách těstovin Panzani
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !