Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.06. 2024
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové sady medů Medokomerc

22.01. - 28.01. 2024 | Aktuální soutěže
Medokomerc









Medovou dietou k vysněné postavě a ku zdraví


Medová dieta je ideální pro novoroční čas, je velice jednoduchá a přitom chutná.
Med vám pomůže k vysněné postavě ale také díky velkému množství živin a vitamínů posílí vaši imunitu, pomůže při rýmě a nachlazení, detoxifikaci organismu, podpoří funkci jater, žlučníku a tlustého střeva, díky svým účinkům pomůže při trávicích problémech, s vysokým cholesterolem nebo vysokým krevním tlakem. Díky jeho regeneračním a zklidňujícím účinkům ho můžete nalézt i v řadě kosmetických produktů, které vaše pokožka v zimě jistě ocení.

medy Medokomerc
„Mnoho studií dokazuje, že pokud vypijeme čaj s medem, cukry z něj se chovají v těle úplně jinak než bílý cukr,“ tvrdí tento britský odborník na výživu a vysvětluje, proč je med mnohem zdravější než cukr. Většina dietologů podle něj chybně umisťuje med do kategorie špatných cukrů.

Nastartujte svůj organismus medem a skořicí
Nastartujte po ránu svůj metabolismu s sklenkou teplé vody s medem, špetkou skořice a citronovou šťávou. Tento nápoj pijte minimálně půl hodiny před snídaní. Medová šťáva s kyselinou citronovou detoxikuje váš organismus. Můžete ji pak bez obav pít celý den.

Místo cukru lžička medu
Med podporuje správné trávení, proto je dobré dát po každém jídle kávovou lžičku kvalitního medu. Díky medu bude vaše tělo rychleji spalovat přijaté kalorie, které by jinak ukládalo. Lžičkou medu můžete také nahradit cukr v kávě, čaji, limonádě nebo při přípravě omáček, palačinek a různých dezertů - a to nejen v „dietním období“, ale v podstatě kdykoliv a pro celou rodinu. Med na rozdíl od rafinovaných cukrů obsahuje řadu prospěšných látek, zažene chutě na sladké a vy si díky němu můžete dopřát mlsání bez výčitek.

Lžička medu před spaním
Před odchodem do postele, než si vyčistíte zuby, dejte si jednu polévkovou lžíci medu. Ta nastartuje metabolismus tak, že tělo začne spalovat tuky. A navíc následující den nebudete mít chuť na sladké!
Medokomerc

















Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 dárkových sad s medem Medokomerc probíhá od pondělí 22. ledna do neděle 28. ledna 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkovou sadu s medem Medokomerc - luční, lipový a lesní.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  29. ledna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách medů Medokomerc
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !