MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové sety WELEDA Skin Food make-up GLOW EFFECT

4.03. - 10.03. 2024 | Aktuální soutěže
Skin Food make-up GLOW EFFECT set




















Nechte svou pleť zářit!


WELEDA nyní nabízí všechny produkty pro dokonalý glow effect v jednom dárkovém setu. Skin Food make-up GLOW EFFECT set přináší trojici produktů, které se postarají o ochranu, hydrataci, ale také kouzelný lesk vaší pleti a rtů. Využijte je do své rutiny péče o pleť, ale i jako neocenitelné pomocníky při každodenním i slavnostním líčení.  Krém Skin Food od WELEDY je nejdoporučovanější podkladovou bází pod make-up, na kterou nedají dopustit vizážistky z Make-Up Institute Prague nebo modelka a influencerka Karolína Mališová. „Udělá parádu jako žádný jiný produkt ve své cenové relaci,“ chválí Skin Food Karolína Mališová. V balíčku najdete:

Skin Food, 75 ml

Nejdoporučovanější báze pod make-up Make-Up Institutem Prague. Univerzální přírodní hydratační krém Skin Food nabízí bohatý silný základ z olejů a včelího vosku doplněný extrakty z violky trojbarevné, měsíčku lékařského a heřmánku, které zhýčkají vaši pleť a dodají jí zářivou živost. Už je několika generacemi prověřeným tajemstvím pro krásu vaší pokožky. Dopřejte si jej jako krém, masku nebo výbornou podkladovou bázi pod make-up.

Skin Food Ultra Light Dry Oil, 100 ml

Lehký sprej, který vám okamžitě poskytne intenzivní hydrataci a výživu pro jemnou a zářivou pokožku. Dvousložkový suchý olej v sobě spojuje lehkost hydratační mlhy s výživou rostlinných olejů a extraktů z violky, organického měsíčku, rozmarýnu a heřmánku. To vše je doplněno o nezaměnitelnou vůni pomeranče, benzoe a levandule.

Skin Food Lip Butter, 8 ml

Bohatá textura s lanolinem dodá rtům kouzelný lesk a postará se i o první pomoc pro suché rty. Rostlinné extrakty, přírodní oleje a vosky o ně budou s láskou pečovat, dodají jim nutnou výživu, zklidní je a postarají se o to, aby vám z tváře nezmizel váš šťastný úsměv.
Skin Food make-up GLOW EFFECT set















Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové sety WELEDA Skin Food make-up GLOW EFFECT probíhá od pondělí 4. března do neděle 10. března. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkový set WELEDA Skin Food make-up GLOW EFFECT.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  11. března 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. dubna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky WELEDA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !