Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové vánoční kazety kvalitních čajů Biogena

6.12. - 12.12. 2021 | Aktuální soutěže
Majestic Tea Maxi











Čajové příchutě, které překvapí


Zimní období je ideální pro zkoušení netradičních čajových kombinací. Pokud rádi objevujete nové chutě, s kolekcí Majestic Tea Maxi od českého výrobce si přijdete na své. V balení najdete 60 čajových sáčků a 6 různých čajových variací. Potěší vás různorodost ovocných, bylinných a bílých čajů. Zahřejí vás příchutě jako Noni & Švestka nebo Mango & Růže. Vhodné i jako dárek pro vaše blízké.

Pořídíte na www.tikaro.cz – za 219 Kč


Darujte vánoční atmosféruBiogena Winter Excellent 2021


Blíží se čas, kdy budeme vymýšlet dárky pro kamarády, známé či kolegy. S tím si už ale nemusíte lámat hlavu, protože v zimě ocení lahodný čaj každý! S čajovou kazetou od výrobce z Českých Budějovic Biogena Winter Excellent 2021 navíc darujete i vánoční atmosféru, kterou si obdarovaní budou moci vychutnat se svými blízkými. Zlaté dárkové balení obsahuje 4 ovocné příchutě. Těšit se můžete například na Vánoční čaj či Zimní punč.

Pořídíte na www.tikaro.cz – za 169 Kč


Dopřejte svému tělu harmonii Biogena Beauty


Každá žena si zaslouží cítit se celý den skvěle na těle i duši. Bojujte proti neduhům s novinkou od českého výrobce Biogena – čaji Beautea, a to díky vyvážené kombinaci bylin v každém sáčku. Balení obsahuje 6 čajových směsí, které vás budou doprovázet po celý den. Pro čilý start dne začněte se směsí Probuzená. Pro pocit lehkosti a jemnosti zvolte směs Lehká. Pocitu čisté a svěží mysli dosáhnete s čajem Svěží. Po celém dni vás zrelaxuje Uvolněná. Lepší náladu a pozitivní myšlenky vám zajistí Vyrovnaná a prozářenou pleť získáte se směsí Zářivá.

Pořídíte na www.tikaro.cz – za 269 Kč


Zažijte cestu kolem světa v jednom doušku


Tea Of The WorldVydejte se v zimě poznávat světové chutě s šálkem čaje. Zažijte pravé anglické ráno s English Breakfast. Následně se můžete přesunout do vzdálené Asie a okusit zelený čaj Sencha nebo bílý čaj s exotickou příchutí Schizandry & Passionfruit. Masala Chai vás zase přenese na dálný východ. Po cestě kolem světa doplníte energii směsí Yerba Maté, která má kořeny až v Jižní Americe. Při návratu do domů vyzkoušejte tradiční směs Lípy & Rakytníku. Čajová edice Tea Of The World od české značky Biogena obsahuje příchutě, které vás dostanou za hranice.

Pořídíte na www.tikaro.cz – za 229 Kč


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové vánoční kazety kvalitních čajů Biogena probíhá od pondělí 6. prosince do 12. prosince.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček dárkových kazet a kvalitních českých čajů  Biogena.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. prosince 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 31. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách www.tikaro.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !