MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkový set a osušku ALPA

20.11. - 26.11. 2023 | Aktuální soutěže

ALPA
 






Za války byla na příděl, 

dnes ji má doma každý Čech.


Legendární ALPA Francovka letos slaví 110 let a je stále plná síly a zdraví. Když se v roce 1913 poprvé objevila na pultech, zrod legendy tehdy nikdo neplánoval. Jedinečná receptura s využitím 14 léčivých bylin však úspěch dávala tušit a díky univerzálnímu použití si okamžitě získala své příznivce.

ALPA FrancovkaZájem o ni rostl, a to dokládá i fakt, že během 2. světové války byla na příděl a dnes je součástí většiny domácností. „Pomůže, kde může“- je to právě univerzální použití spolu s vysokým účinkem, proč se Francovka těší tak velké oblibě. Alpa Francovka je lihový bylinný roztok s éterickými oleji a mentolem. Máta, eukalyptus, rozmarýn, hřebíček nebo anýz a další známé léčivky  v kombinaci s mentolem protáhnou dýchání, uleví těžkým nohám i přetíženým svalům a dokážou zmírnit bolesti zad nebo hlavy.

Výborně zafunguje při revmatických potížích, podpoří regeneraci namožených svalů a ve spojení s masáží pomůže rozhýbat ztuhlé klouby nebo bolavá záda. Postaví na nohy tělo zmožené námahou a pomůže i v případě drobných úrazů. V době viróz a nachlazení oceníte  její antibakteriální účinky. Stačí pár kapek Francovky rozpuštěných ve vodě a můžete inhalovat nebo kloktat při bolestech v krku, kašli, rýmě nebo nachlazení.

Francovku můžete použít samostatně nebo ji kombinovat s masážními Francovkovými krémy a gely. Výborně zafungují při pohybových potížích a dostanou vás do pohody. Na ALPU se můžete spolehnout, stojí při vás už 110 let. 
ALPA francovkový set
 

Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkový set a osušku ALPA probíhá od pondělí 20. listopadu do neděle 26. listopadu 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový set a osušku ALPA.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách ALPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !