Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Dermedic hydratační krém a sérum

6.09. - 12.09. 2021 | Aktuální soutěže

Dermedic






V tomto období, kdy ubývá sluníčka a začíná být chladněji, je dostatečná hydratace pro ochranu proti vnějším vlivům důležitá. Ochranné funkce dehydrované pokožky jsou totiž oslabené, dochází k poruchám v procesu tkáňové obnovy. Dermokosmetika DERMEDIC z řady HYDRAIN3 Hialuro je kompletní hydratační řada s obsahem kyseliny hyaluronové pro péči o silně dehydratovanou nebo výjimečně vysušenou pokožku.

Právě díky obsahu kyseliny hyaluronové výrobky řady Hydrain3 pokožku do hloubky hydratují, zpomalují proces stárnutí, pomáhají kožním tkáním získat pružnost. Při výrobě dermokosmetiky DERMEDIC je využívána výhradně voda z artéského termálního pramene. Jde o vodu s nejvyšší čistotou zbavenou všech látek s alergenním a dráždivým potenciálem.
Výroba dermokosmetiky DERMEDIC ve společnosti Biogened zajišťuje nejvyšší kvalitu.

Hydratační pleťové sérum Hydratační pleťové sérum


Sérum s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové intenzivně hydratuje obličej, krk i dekolt. Okamžitě vyhlazuje pokožku, zpevňuje ji a chrání před předčasným stárnutím. Mandlový olej přispívá k vyživení a zklidnění pokožky, vitamin E neutralizuje volné radikály, čímž chrání proti oxidaci, narušování lipidů pokožky a kolagenových a elastinových vláken kůže. Přírodní zvláčňující prostředek Phytosqualan, neboli rostlinný skvalen, zajišťuje měkkost a pružnost pokožky, obnovuje lipidovou vrstvu a navrací jí ochranné vlastnosti.



Hloubkově hydratační krémový gelHloubkově hydratační krémový gel


Krém s lehkou, nemastnou gelovou texturou zajišťuje hloubkovou a dlouhodobou hydrataci, kterou můžete vnímat ještě 48 hodin po aplikaci. Přípravek posiluje a regeneruje pokožku, navrací pleti přirozenou schopnost hydratace, obnovuje rovnováhu, a díky obsahu glycerinu také zadržuje vodu v pokožce. Zmírňuje podráždění, zklidňuje, vyhlazuje a zpevňuje pleť. Obsažená kyselina hyaluronová napomáhá zpomalit proces stárnutí a dodává pleti pružnost a vláčnost.

Prodej v lékárnách, na lékárenských e-shopech a na Notino.cz.  


Pravidla soutěže:
Soutěž o Dermedic hydratační krém a sérum probíhá od pondělí  6. září do neděle 12. září 2021.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček produktů Dermedic - hydratační krém a sérum z řady HYDRAIN3 Hialuro.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. září  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Dermedic
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !