Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o doplňky stravy pro ženy FEMINUS a muže PRIMULUS

11.10. - 17.10. 2021 | Aktuální soutěže
PRIMULUS
















Kotvičník: přírodní viagra ze zahrádky


Jednou ze zázračných bylinek je i kotvičník zemní. Kotvičník zemní roste a pochází ze středomoří, ale využívá se pro své léčebné účinky po celém světě.

Léčivé účinky kotvičníku zemního potvrzují i lékaři

Kotvičník se do našeho těla obvykle dodává v podobě tablet a prášků. Kotvičník naleznete  například v doplňku stravy značky PRIMULUS či FEMINUS, kde je obsažen vysoce kvalitní práškový extrakt z již zmiňované rostliny.

Léčivé účinky kotvičníku zemního potvrzují také lékaři, například na portálu ulekare.cz. „Kotvičník zemní pomáhá zlepšovat erekci, snížit bolest a záněty. Podobně působí i na ženy. Přispívá k posílení imunitního systému, reprodukčního systému a k hormonální rovnováze. Snižuje míru únavy a vyčerpání. Vedle toho působí pozitivně při snížení krevního tlaku a zlepšení činnosti srdce,“ popisuje další blahodárné účinky David Buchta, propagátor zdravého životního stylu z PRIMULUS.
PRIMULUS



Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy pro ženy FEMINUS a pro muže PRIMULUS probíhá od pondělí 11. října do neděle 17. října 2021.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

VOUSATÝ

1. místo: doplněk stravy pro ženy FEMINUS
2. místo: doplněk stravy pro muže PRIMULUS
3. místo:  kosmetika VOUSATÝ
4.-5. místo: set na vousy


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. října 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách doplňků stravy FEMINUS a PRIMULUS
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !