Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o emulze do sprchy a šampony Mediderm

6.09. - 12.09. 2021 | Aktuální soutěže

Pomoc z lékárny pro pokožku celého těla při lupénce i dermatitidě


Léto lupénce zpravidla prospělo, slunce, ale i mořská voda na ni mívají doslova blahodárný vliv. Bývá však koncem léta vysušená či dokonce podrážděná, nebo se dokonce spálila. Do podzimu, kdy je typické zhoršení příznaků lupénky, však mohou pacienti vstoupit s větším klidem než obvykle. V lékárnách jsou dostupné zdravotnické prostředky Mediderm napomáhající léčbě lupénky, ale také atopické dermatitidy či ekzému.

Mediderm je komplexní terapie zahrnující krém ve třech velikostech balení, šampon, emulzi do sprchy a koncentrát do koupele. Přípravky Mediderm pokožku do hloubky hydratují, promašťují, vyhlazují, regenerují a chrání, ale také zklidňují. Mají totiž redukovaný počet složek a hypoalergenní složení. Tím je nejúčinněji sníženo riziko podráždění. Výrobky Mediderm se rychle vstřebávají, nešpiní oděv ani ložní prádlo. Více na Mediderm.help, Instagram/Facebook: MedidermHelp.

Mediderm

Sprcha proti vysoušení

Hydratační nepěnivá mycí emulze Mediderm byla vyvinuta speciálně pro péči o nemocnou pokožku při lupénce, ekzému a atopické dermatitidě. Jemně pokožku čistí, udržuje optimální úroveň její hydratace, nenarušuje lipidovou vrstvu, předchází nadměrnému vysoušení a odlupování pokožky. Stejně jako ostatní výrobky Mediderm, také emulze je vhodná i pro miminka.

Šampon Mediderm pečuje o nemocnou pokožku hlavy

Pokožka hlavy trpící lupénkou, ekzémem či atopickou dermatitidou vyžaduje mytí jemnými, nedráždivými přípravky. Mediderm šampon je kompozicí jemných mycích složek, které nezpůsobují podráždění ani vysušení kůže hlavy. Obsažený bílý ichtamol, dehet, který nebarví ani nezapáchá, brání vzniku kožních šupin a podporuje odstraňování stávajících. Bílý ichtamol zmírňuje zarudnutí, svědění a pálení pokožky hlavy. Šampon usnadňuje rozčesávání a styling vlasů.

Výrobky Mediderm zakoupíte v lékárnách a na lékárenských e-shopech, např. benu.cz, drmax.cz, biotika.net, pilulka.cz.
výrobky Mediderm

Pravidla soutěže:
Soutěž o  hydratační emulze do sprchy a šampony Mediderm probíhá od pondělí  6. září do neděle 12. září 2021.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček produktů Mediderm: hydratační mycí emulzi do sprchy a šampon pro pokožka hlavy trpící lupénkou, ekzémem či atopickou dermatitidou.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. září  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Mediderm


Nápovědu najdete na stránkách
produktů  Mediderm
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle