Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.06. 2024
Dnes má svátek Bruno
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Frosch pomocníky pro vaše koupelny i kuchyně

11.03. - 17.03. 2024 | Aktuální soutěže
Frosch











Aloe vera, levandulový olej, malinový ocet


Značka Frosch nevyužívá ve svých recepturách pouze sodu, ocet a citron. Již přes třicet let vyvíjí ty nejúčinnější formule s vybranými ingrediencemi. 

V čisticích a pečujících prostředcích tak naleznete například aloe vera a mandlový olej, které jsou známé svými pečujícími a hojivými účinky pro pokožku. Základem levandulové řady je levandulový olej, který má vedle nádherné vůně, prokazatelné hygienické účinky. Čističe z malinové řady úspěšně bojují s vodním kamenem za pomoci malinového octa

Mezi další účinné látky patří například výtažky z heřmánku, jalovce a v případě čisticích krémů i jemně mletý mramor. Cenově dostupné prostředky se zelenou žabkou zbaví váš domov nečistoty, mastnoty i plísně a současně ho krásně provoní. Složení čističů je výhradně z přírodních surovin, a díky tomu je snadno biologicky odbouratelné. Nezanechává tak po sobě ekologickou stopu v přírodě a je vhodné pro použití i v domácích čističkách odpadních vod. Dalším plusem pro přírodu je recyklovaný a opětovně recyklovatelný obal.
Frosch





Pravidla soutěže:
Soutěž o Frosch čistící pomocníky pro vaše koupelny i kuchyně probíhá od pondělí 11. března do neděle 17. března. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček Frosch pomocníků na úklid koupelny i kuchyně:

Frosch EKO Čistič vodního kamene s malinovým octem 500 ml,
Frosch EKO Čistič na koupelny a sprchy s citronem 500 ml,
Frosch BIO Spiritus čistič skel 500 ml a Frosch Multifunkční čistič Pomeranč 500 ml.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. března 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Frosch
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !