Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o katalytické lampy pro váš zdravější byt

8.11. - 14.11. 2021 | Aktuální soutěže

Katalytické lampy:

vůně pro váš zdravější byt


Možná jste již viděli katalytické lampy. Jejich povrchové úpravy jsou obvykle krásné, vyrobené z ušlechtilých materiálů, ale jejich hlavní funkcí je především posilování zdraví.
Pokud máte alergie, astma nebo jiné dýchací obtíže a potřebujete odstranit nepříjemné pachy nebo prostě chcete jen dezinfikovat svůj životní prostor, pak katalytické lampy musí mít ve vašem domově své místo.

katalyticke lampy
Vraťme se nejdříve k jejich původu. Katalytické lampy se objevily ve Francii. Lékaři se v té době snažili najít způsob, jak sterilizovat nemocnice a udržovat zdravé prostředí, aby se zabránilo nákaze.

Katalýzový difúzní systém, který vyčistí atmosféru v uzavřených místnostech, objevil  lékárenský asistent Maurice Berger. Postupně se katalytické lampy staly revolučním a oblíbeným vynálezem, který se díky výrobě z vysoce kvalitních materiálů a elegantnímu designu přesunul do interiérů domovů běžných obyvatel.

Jak lampa funguje

Lampa pracuje se směsí speciálního alkoholu a vonných esencí.
Po zapálení necháme lampu hořet po dobu 2 až 3 minut a  počkáme, až  knot rozehřeje kámen uložený uvnitř lampy. Následně plamen uhasíme a tím je spuštěn katalyzační proces. Vzduch v místnosti je dezinfikován a zároveň osvěžován vaší vybranou vůní.
K dosažení požadovaných účinků budete potřebovat pouze několik minut a vůně zůstane ve vzduchu po dobu nejméně 8 hodin.

Výhody a účinky Katalytické lampy

Katalytické lampy mají ve vašem domě nepostradatelné místo:
    • Eliminují a aktivně ničí vzdušné mikroorganismy, které jsou nečastější příčinou respiračních onemocnění vyvolávajících alergie, astma, patogenních infekce a jiné nepříjemné problémy.
    •  Sofistikovaný design doplní váš interiér tím, že se do něj dokonale integruje.
    • Uvolňují vůně, které zůstávají v prostoru po dlouhou dobu a eliminují pachy, aniž by je maskovaly.

Teď, když víte něco víc o katalytických lampách, stačí je jen vyzkoušet!
Objevte pro sebe katalytické lampy Genie Lamp od Boles d'olor, jejich esence a příslušenství. Výhradním dovozcem pro ČR a SR je firma Ego dekor s.r.o, www.vonavyshop.cz


Pravidla soutěže:
Soutěž o katalytické lampy pro váš zdravější byt probíhá od pondělí 8. listopadu do neděle 14. listopadu 2021.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají katalytickou lampu v hodnotě 1 000 Kč od www.vonavyshop.cz


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. listopadu 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách www.vonavyshop.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda