Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o KLOUBUS silný doplněk stravy pro vaše klouby, vazy a šlachy

21.03. - 27.03. 2022 | Aktuální soutěže

Přínosy hořčíku:

proč je zázračným minerálem?


Zdraví našich kostí je něco jako týmový sport. Vitamín D a vápník si získávají veškerou slávu, ačkoli ve skutečnosti mají tým živin, které je podporují a snaží se nám vybudovat lešení s vysokou hustotou a pevností kostních minerálů. Jedním z těchto podpůrných spoluhráčů je hořčík. Ten je pro člověka základním prvkem, který pomáhá při více než 300 různých biochemických reakcích, které v našem těle neustále probíhají.

„Hořčík je základní živina, kterou je třeba denně dodávat, protože si tělo ji nedokáže samo vyrobit,“
dodává David Buchta, propagátor zdravého životního stylu z PRIMULUS.

K vybudování silných kostí

Hořčík se nachází především v kostech, ale také v dalších tkáních, jako jsou svaly a klouby. Vaše kosti jsou závislé na hořčíku, aby zůstaly silné. Je nezbytný pro vstřebávání vápníku a tyto dva minerály spolu úzce spolupracují. Pomáhá kostem například udržet vápník tím, že ho z krevního oběhu přivádí zpět do kostí.

Prevence migrén

Léčba hořčíkem může pomoci  předcházet bolestem hlavy nebo je zmírňovat. Nedostatek hořčíku totiž může ovlivnit neurotransmitery a omezit zúžení cév, což jsou faktory, které lékaři spojují s migrénou. Lidé, kteří trpí migrénou, mohou mít ve srovnání s ostatními nižší hladinu hořčíku v krvi a tělesných tkáních.

Pro doplnění paliva do svalů

Hořčík pomáhá také svalové funkci. Aby svaly správně fungovaly, neustále se stahují a uvolňují a hořčík umožňuje jejich regeneraci. Proto jsou bolesti svalů, křeče a záškuby (například dráždivé záškuby očí, které někteří z nás pociťují) častým příznakem nedostatku právě hořčíku.
Kloubus




Pravidla soutěže:
Soutěž o doplněk stravy KLOUBUS probíhá od pondělí 21. března do 27. března 2022.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá měsíční balení doplňku stravy KLOUBUS pro vaše klouby, vazy a šlachy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. března 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. dubna 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách doplňku stravy KLOUBUS
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !