Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu Obchodníci s dětmi od Hany Hindrákové

27.11. - 3.12. 2023 | Aktuální soutěže
Hana Hindiráková



















Obchodníci s dětmi 

Hana Hindráková

   
Haně Hindrákové, autorce napínavých románů z afrického prostředí, právě vychází nová kniha, která se jmenuje Obchodníci s dětmi. Odehrává se v Keni, v Nigérii a na Zanzibaru. Tento strhující příběh poodhaluje zákulisí afrických adopcí, které je spojeno s tzv. baby factories, továrnami na výrobu dětí. Do nich jsou unášeny mladé africké ženy a poté jsou znásilňovány za účelem otěhotnění. Jejich děti jsou nakonec určené pro černý trh. Další děti, které se prodávají na adopce, jsou kradeny matkám ulice nebo zranitelným rodičům. Rodiny v Evropě či ve Spojených státech amerických tak vůbec netuší, že si adoptovaly dítě, které už rodinu má.
Obchodníci s dětmi
Kniha Obchodníci s dětmi vypráví příběh Izabely, která pracuje jako novinářka v Keni. Když se jí nepodaří otěhotnět, rozhodne se dítě adoptovat. Brzy si však začne uvědomovat podivné okolnosti možné adopce a pustí se proto do nebezpečného pátrání, které předčí i její nejhorší obavy.

Knihy Hany Hindrákové si lidé oblíbili nejen kvůli napínavým příběhům a rychlému spádu děje, ale i z důvodu výběru témat. Autorka, která do Keni létá už od roku 2005, má díky svým zkušenostem a kontaktům rozhodně co říct. Mnohým z jejích knih předcházel i důkladný terénní průzkum a jejím hlavním cílem není vytvořit jen několik napínavých hodin pro čtenáře, kdy se nemůže odtrhnout od děje knihy, ale rovněž ho i seznámit s konkrétním závažným tématem, které není příliš známé. Autorka prostřednictvím beletrie upozorňuje na palčivé problémy černého kontinentu a rozhodně se nebojí kontroverzních témat.

Více informací najdete na webových stránkách www.obchodnicisdetmi.cz


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku Obchodníci s dětmi probíhá od pondělí 27. listopadu do neděle 3. prosince 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knižní novinku Hany Hindirákové Obchodníci s dětmi.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách www.obchodnicisdetmi.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !