Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihy Citlivá zpověď a Ještě citlivější zpověď jednoho blázna

26.02. - 3.03. 2024 | Aktuální soutěže

Citlivá zpověď a Ještě citlivější zpověď jednoho blázna

















David Svoboda s bipolárně afektivní poruchou bojuje už více než deset let. Na svém kontě má za posledních jedenáct let kromě nespočtu smutných i úsměvných historek také jeden neúspěšný pokus o sebevraždu, způsobený tímto zákeřným psychickým onemocněním. 

Vedle klasické léčby mu poslední dva roky pomáhá terapie formou psaní. O své nemoci začal nejdříve vytvářet blog pro své přátele a poté se rozhodl, že se o své postřehy podělí i s širokou veřejností prostřednictvím knihy Citlivá zpověď jednoho blázna. Dílo u čtenářů vyvolalo nad očekávání velký zájem. Nyní David vyslyšel četné prosby o pokračování a vydává druhý díl s názvem Ještě citlivější zpověď jednoho blázna. Obě knihy dávají inspiraci a naději nejen lidem, kteří se potýkají s podobnými problémy.  
K zakoupení jsou na webu www.zpovedblazna.cz.

Citlivá zpověď a Ještě citlivější zpověď jednoho blázna


Pravidla soutěže:
Soutěž o knihy Davida Svobody probíhá od pondělí 26. února do neděle 3. března.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají obě knihy Davida Svobody Citlivá zpověď jednoho bláznaJeště citlivější zpověď jednoho blázna.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  4. března 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Zpověď jedoho blázna
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !