MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihy Jak se dostat z maléru a Největší nemehlo pod sluncem

30.10. - 5.11. 2023 | Aktuální soutěže
Jak se dostat z maléru














Jak se dostat z maléru

Petra Štarková


Jak se dostat z maléruPříběh o zákonech, penězích, policii, soudech, sociálním systému, problémech a právech pro děti
Tohle je encyklopedie pro děti od 8 let o tom, jak fungují finance, policie (včetně té kriminální), sociální systém, exekutoři, soudy a spousta dalších věcí, které v učebnicích nenajdete, ačkoliv vám mohou zachránit život. Chcete vědět, do jakých průšvihů se mohou děti i dospělí dostat a jak z toho ven?
Myslíte si, že není možné, aby se z normálních kluků stali jednoho dne nevědomky zločinci, po kterých pátrá policie? Hlavním hrdinům se to právě podařilo. Napadlo je totiž schovat něco, co patří jednomu z nich. Anebo už nepatří? Kluci ještě netuší, že svou nevědomostí způsobili hromadu problémů nejen sobě, ale i svému okolí. Roztočí se kolotoč nedorozumění, průšvihů a starostí. Cestou z téhle bryndy pochopí, jak vlastně funguje stát, ve kterém všichni žijeme, a začít dodržovat jeho pravidla. A naopak: nebát se vyhledat a přijmout pomoc státu tam, kde ji potřebují.

Největší nemehlo pod sluncem

Petra Štarková


Co s tím, když máte pocit, že nic neumíte?
Příběh o nešikovnosti, za kterou nikdo nemůže a o tom, že když člověk musí, dokáže i v devíti letech spoustu věcí, určený dětem prvního stupně ZŠ.

Bára si připadá jako největší nemehlo pod sluncem. Jenže co s tím, když jí všechno padá z ruky? Dokáže neobratná holka, které se nic nedaří a která zakopne i na rovné podlaze, prožít parádní prázdniny, a navíc se úplně sama postarat o dědečka a všechna jeho zvířata? Každý z nás má občas pocit, že je nešikovný. Někdo se tak ale cítí pořád. Bářiny ruce a nohy jsou neobratné, a i když se snaží, změnit to moc nejde. Přesto je ale Bára skvělá holka a kamarádka.
Petra Štarková - Největší nemohlo pod sluncem


Pravidla soutěže:
Soutěž o knihy pro děti Jak se dostat z maléru a Největší nemehlo pod sluncem probíhá od pondělí 30. října do neděle 5. listopadu 2023.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z uvedených knih pro děti: Jak se dostat z maléru nebo Největší nemehlo pod sluncem.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. listopadu 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách spisovatelky Petry Štarkové
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !