Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihy pro celou rodinu od nakladatelství GRADA

21.02. - 27.02. 2022 | Aktuální soutěže
Mystický léčitel























Mystický léčitel

Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba
William Anthony


Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Dokonce vám naznačují, že jste simulanti, jenomže vám je stále hůř? Obáváte se rakoviny a chcete vědět, jak jí předejít? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Chcete být konečně zdraví?

Rudý vlk
Léčitel Anthony William cestu z tohoto začarovaného kruhu zná. Odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit, a přináší stoprocentně přírodní řešení k vyléčení mnoha nemocí, co nás trápí – Lymská nemoc, syndrom chronické únavy, autoimunitní onemocnění, roztroušená skleróza a mnoho dalších.


Rudý vlk

Vincentová Rachel

Vesnice Oakdale je odjakživa obklopena temnými hvozdy. Mezi stromy neproniká žádné světlo, zato jsou lesy plné smrtelně nebezpečných příšer. Proto se jim také vesničané, a mezi nimi i Adéla, důsledně vyhýbají.
V den svých šestnáctých narozenin se však Adéla dozvídá, že patří k rodu, který již po staletí brání vesničany před zkázou.
 

Poslední slib




Poslední slib

Hughes Kathryn

Tara Richardsová byla ještě dívka, když přišla o matku. Když Tara po letech dostane dopis od londýnského advokáta, jeho obsah s ní otřese. Někdo jí zanechal klíč od bezpečnostní schránky, v níž se skrývá předmět, který změní vše, co si Tara myslela, že ví. Zavede ji na cestu do Španělska, kde hledá odpovědi, které ji pronásledují už čtyřicet let.


Pes Moko a jeho oko



Pes Moko a jeho oko

Ábelová Mirka, Hakl Emil

Psík Moko má jen jedno oko. Protože se mu všichni smějí, žije daleko od lidí a zvířat. Jednoho dne se rozhodne, že už ho samota nebaví. Sbalí si mapu, deku, kompas a psí kost a vydá se na dobrodružnou cestu za novým okem.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knihy pro celou rodinu od nakladatelství GRADA probíhá od pondělí 21. února do neděle 27. února 2022.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, který splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: Mystický léčitel
2. místo: Poslední slib
3. místo: Rudý vlk
4. místo: Pes Moko a jeho oko

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. února 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výhercům doručena do 28. března 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství GRADA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !