Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihy pro milovníky zvířat Psologie a Kočkologie

29.01. - 4.02. 2024 | Aktuální soutěže
Psologie
























Jste milovník psů a koček? 
V tom případě Vám nesmí chybět tento balíček ve Vaší sbírce.

Psologie


Ať už sdílíte domácnost se šlechticem s dlouhým rodokmenem, nebo se k vám připojil obyčejný voříšek, jistě víte, že ona fráze o nejlepším příteli člověka má něco do sebe.


Nikdo už nezjistí, jestli se v dávných dobách hladový vlk rozhodl si přisednout k lidskému ohni, nebo to naopak byli lidé, kteří k vlčí smečce vyslali diplomatické poselstvo se žádostí o spolupráci, jedno je ale jisté, psi ve všech svých podobách jsou neodmyslitelnou součástí našich životů. A je opravdu úplně jedno, jestli plníte misku miniaturní pidičivavě, nebo vaši pohovku okupuje brazilská fila… Tolik lásky a nadšení z vaší přítomnosti (o návratu z práce nemluvě) vám nikdo jiný neprojeví.Kočkologie


Kočkologie


Kočkologie je vtipně a půvabně ilustrovaná kniha oslavující vše, co dělá naše kočičí společníky tak úžasnými, a poodhaluje závoj jejich tajemství.

Ono je v konečném důsledku úplně jedno, jestli vaši domácnost opanovala úplně obyčejná číča, nebo kočičí šlechtic, jehož rodokmen sahá tak daleko, že nedohlédnete konce, společný život se zkrátka bude pohybovat v pevně vytyčených hranicích. Které ovšem určí vaše kočka…

A vám jednoduše nezbude nic jiného než složit zbraně, rezignovat na (zcela mylnou) představu, že jste pány tvorstva, a naučit se jejímu veličenstvu rozumět. A buďte ujištěni, že s Kočkologií jste na dobré cestě!

Proč mňouká? Proč vrní? Sakra, proč mě zrovna teď poškrábala???


Pravidla soutěže:
Soutěž o knihy pro milovníky zvířat Psologie a Kočkologie probíhá od pondělí 29. ledna do neděle 4. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček knih od nakladatelství Zoner Press Psologie a Kočkologie.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  5. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. února 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Zoner Press
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !