Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinku LENOST aneb jak najít sám sebe

5.09. - 11.09. 2022 | Aktuální soutěže

LENOST

Jiří Maršálek


Těžko byste asi na dobu dovolených vybírali knihu, která by se k ní svým názvem hodila lépe. Dovolenkové je i prostředí, kde se její příběh odehrává, slunné a pohodové Řecko. Hlavní hrdina, sedmadvacetiletý vdovec, tam přijíždí hledat stopy své nedávné minulosti, nachází však něco úplně jiného. Ve zdánlivě líném příběhu vyprávěném hlavním protagonistou se tak rodí nečekaný dějový zvrat.

Jak se nebát negativních emocí a najít sám sebe

LEŃOST
Jak vnímá současný svět nová generace mladých autorů? Poměrně netradičně na tuto otázku svou tvorbou odpovídá Jiří Maršálek (1991) žijící v Brně. Svým rokem narození spadá do „pohodové“ generace mileniálů, jeho texty ale mluví o čemkoliv jiném než o pohodě. Nedávno mu v nakladatelství Host vyšel román s všeříkajícím názvem Lenost, čtenářům se ale již dříve představil povídkou Opravdový zbabělec a novelou Večerní sláva Wiederhausera. Rozpracovaná má i další díla, nejblíže dokončení je román výmluvně nazvaný Travič.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku LENOST probíhá od pondělí 5. září do neděle 11. září 2022.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knižní novinku LENOST.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. září 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství HOST
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !