Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Co tě nezabije a Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

23.10. - 29.10. 2023 | Aktuální soutěže
Co tě nezabije



























Co tě nezabije

Aňa Geislerová


„Když se zamyslím nad všemi svými povídkami jako nad celkem, dalo by se říct, že v mém světě nejsou lidé dobří ani lidé zlí. Jsou v něm lidé snažící se o dobro zlou cestou anebo dobří lidé nacházející odpověď v něčem velmi zlém (ať už pro okolí, nebo pro ně samotné). Myslím si, že v každém zlém činu se dá najít právě to tenké černé vlákno, které vás nakonec dovede k jeho motivaci. Něco, co lidi přiměje dělat věci, které nejsou správné. Někdy je to bolest, někdy bezmoc, někdy příliš krutá pravda a někdy neschopnost rozumět sám sobě a ostatním lidem. Zkrátka černobílý svět neexistuje.“

Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala


Svatební historky 

aneb Jak jsem se nevdala


Lucie Macháčková


Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-up komička Lucie Macháčková je věčná družička a trapasů a bizarních zážitků má na rozdávání. Dozvíte se, jaké typy hostů zaručeně potkáte na každé svatbě, proč se nevyplácí hubnout do svatebních šatů, co lze zažít na ztřeštěné skotsko-ruské svatbě, kde si nikdo nerozumí, co neříkat muži o svatební noci i jak vypadá pravé české svatební bingo a mnoho dalšího. Vtipem a nadsázkou nabitá kniha o veselkách vás zaručeně rozveselí.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Co tě nezabije a Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala probíhá od pondělí 23. října do neděle 29. října 2023. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knižní novinky Co tě nezabije a Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala od nakladatelství Ikar.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. října výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !