Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky od nakladatelství Grada

9.05. - 15.05. 2022 | Aktuální soutěže
Prázdné domy























Prázdné domy - zámky a vily v Čechách

Kočí Radomír


Příběhy domů mají smutné i dobré konce, ale nejčastěji bývají bez konců – pokračují, ovlivněny historickými událostmi, pokrokem i proměnou bezprostředního okolí.
Takové příběhy mapuje publikace Prázdné domy – Zámky a vily, jež vychází z webu Prázdné domy. Součástí každé kapitoly je časová osa historie jednotlivých staveb a bohatá fotodokumentace.Pohlednice z Paříže



Pohlednice z Paříže

Jediné rozhodnutí dokáže změnit celý život

Brownová Alex


Píše se rok 1917, Evropou zmítá první světová válka a mladá zdravotní sestra Beatrice Crawfordová opouští bezpečí svého domova ve Velké Británii, aby se mohla na francouzských bojištích starat o zraněné vojáky. Ani o desítky let později, když Francie podlehne nacistické okupaci a Paříž přikryje temný stín, Beatrice nedokáže jen nečinně čekat na záchranu. Komu však v tomhle novém, nebezpečném světě může věřit?



Základy realistické kresby


Základy realistické kresby

Kreslení pravou mozkovou hemisférou

Petrásková Jana


Tato kniha vás provede neobyčejným dobrodružstvím. Naučíte se podle ní kreslit. Především se však naučíte vnímat svět jiným způsobem.

Odložte i vy své zábrany a vydejte se na dobrodružnou cestu objevování sebe sama a svých utajených dovedností. Hlavní část nového vydání knihy uvádí postupy, jak zvládnout základní prvky výtvarného jazyka – čáru, plochu, světlo a stín.


Osmany Laffita



Osmany Laffita - Svlečený

Červinková Radka, Laffita Osmany


I když pocházel z prominentní rodiny a jeho matka stála po boku Fidela Castra, musel si už jako malý kluk v Havaně těžce vyšlapávat cestičku. Měl podlomené zdraví, byl outsider a stával se terčem šikany. Přesto se při vzpomínce na dětství usmívá.





Bambusová říše




Bambusová říše Bambusová říše – Potopa

Hunterová Erin


Bambusová říše se ocitne v nebezpečí poté, co je zatopena velkou vodou. Podle dávného proroctví mohou rozvrácenou zemi zachránit jen malá pandí trojčata. Podaří se tajemnému tygrovi spojit rozdělené sourozence znovu dohromady, aby společně naplnili svůj osud a zachránili celou Bambusovou říši?






Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky pro celou rodinu od nakladatelství GRADA probíhá od pondělí 9. května do 15. května 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z výše uvedených knih od nakladatelství GRADA.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. května 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. června 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství GRADA

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !