Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Průměrně zamilovaný muž a Cirkus Maximum

12.09. - 18.09. 2022 | Aktuální soutěže
Průměrně zamilovaný muž a jiné povídky





















Průměrně zamilovaný muž a jiné povídky

Michal Viewegh


Cyklozájezd, oslava šedesátých narozenin, udílení státních vyznamenání, slavnostní vyhlášení cen Magnesia Litera a v hlavní roli (povětšinou) spisovatelovo slavné alter-ego Oskar. Nové povídky Michala Viewegha.
Cirkus Maximum



Cirkus Maximum

Lukáš Fišer


Strhující příběh o dvou bratřích, které rozdělil a zase spojil cirkus...
Cirkusový život není jen tvrdá práce, ale i svérázný svět lidí, kteří mají rádi legraci a obětují se pro úspěch v manéži. Příběh postupně rozplétá osudy hlavních hrdinů, dozvíte se o problémech, s nimiž se v současné době kumštýři potýkají, ale také se řádně pobavíte. Původní scénář ke stejnojmennému filmu Petra Šišky a Artura Kaisera přepsal do knižní podoby Lukáš Fišer.



Pravidla soutěže:
Soutěž o  knižní novinky Průměrně zamilovaný muž a jiné povídky a Cirkus Maximum probíhá od pondělí 12. září do neděle 18. září.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených knižní novinek Průměrně zamilovaný muž a jiné povídky nebo Cirkus Maximum od nakladatelství Ikar..


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. září 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. října 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice