Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Úleva od bolesti a Jak vychovat dobrého člověka

27.05. - 2.06. 2024 | Aktuální soutěže
Úleva od bolesti

























Úleva od bolesti
Jon Kabat-Zinn


Bolesti se možná vyhnout nemůžeme, ale utrpení – tedy náš postoj k bolesti – je volitelné.
Mindfulness (všímavost) je vědecky ověřená metoda využívaná nejen při léčbě různých duševních obtíží. Dnes je aplikována též u lidí s chronickými bolestmi, kteří nereagují na konvenční léčbu na základě léků nebo chirurgických zákroků. Pomocí knihy se naučíte bolest chápat ne jako něco, co je třeba nějak „opravit“ a odvést od toho pozornost, ale přijmout to jako součást sebe samých – jako svého učitele, přítele, jako příležitost k novému začátku. Už to vaši bolest promění!
Kniha Úleva od bolesti obsahuje popis metody mindfulness, základní principy pro práci s bolestí (např. za pomoci všímavého dýchání, zpřítomnění, hledání útočiště v uvědomění) a také návrhy na řízené meditace.


Jak vychovat dobrého člověka

Jak vychovat dobrého člověka
Hunter Clarke-Fields


Laskavý, soucítící svět začíná u laskavých, soucítících dětí. V této knize najdete účinné a praktické strategie, díky nimž dokážete na své děti reagovat s vlídností a bez posuzování.
Běžíte do školy na poslední chvíli? Snažíte se přesvědčit svého potomka, aby jedl více zeleniny? Drásají vás strašlivé záchvaty vzteku, které vaše dítě provozuje u police s bonbony v místním obchodě? Máte pocit, že jedinou odpovědí je přísná výchovná intervence? Zkuste se zastavit a vžít se do pocitů svého dítěte a především do toho, co cítíte vy sami.
Autorka nás ve své knize plné příběhů ze života vede k tomu, abychom nesahali hned po první výchovné intervenci. Možná si říkáte: „Když jsem jako malá nechtěla jít mrkev, máma mi nasekala, a jaký je ze mě dobrý člověk!“ Nebylo by ale lepší, kdyby vaši rodiče přemýšleli o tom, proč vám něco nechutnalo? S výchovnou laskavostí dojdeme dále než s tresty.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Úleva od bolesti a Jak vychovat dobrého člověka probíhá od pondělí 27. května do neděle 2. června 2024.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z knižních novinek Úleva od bolesti a nebo Jak vychovat dobrého člověka od nakladatelství Portál.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  3. června 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. června 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Portál
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !