Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kódový lankový zámek od českého TOKOZu

16.05. - 22.05. 2022 | Aktuální soutěže
TOKOZ






Jízdní kola jsou už druhým rokem nedostatkové zboží. Na nová existují dlouhé pořadníky, a bazarová se na vývěskách i přes vyšší cenu ani neohřejí.

O kola nemají zájem jen zákazníci, ale i zloději, a proto byste své kolo měli důkladně chránit. A to nejen na cestách pomocí lankových zámků. Kola se totiž kradou i ze sklepů, balkónů nebo koláren a společných prostor v bytových domech. Špatně dovřené vchodové dveře, otevřené okénko od sklepa nebo starý necertifikovaný zámek na dveřích, to vše usnadňuje zlodějům práci.

Řešení přináší uzamykatelný mechanismus X safety BOX. Lze ho navařit ke kovovému povrchu, zašroubovat do dřeva nebo připevnit do podlahy či zdi pomocí krytého čepu a matice, které zabrání vytržení. K zámku pak připevníte ocelové lanko nebo masivní řetěz, kterým zabezpečíte volně stojící objekty jako kola, motorku, ale i kočárek nebo pneumatiky. Na překonání mechanismu je potřeba vynaložit desítky minut s úhlovou bruskou a ve té nejlepší verzi PRO tento systém nabízí patentovanou 100% ochranu proti odvrtání i tzv. tichým zlodějským metodám, jako je bumping nebo planžetování. X safety BOX je tak pro zloděje prakticky nemožné překonat tak, aby u toho nebyl slyšet po celém domě.

TOKOZ



Pravidla soutěže:
Soutěž o kódový lankový zámek od českého TOKOZu probíhá od pondělí 16. května do 22. května 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá kódový lankový zámek od českého TOKOZu.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. května 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách TOKOZ
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !