Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o krém OFTAXYL pro redukci kruhů pod očima

29.03. - 4.04. 2021 | Aktuální soutěže

synCare








Trápí vás

tmavé kruhy pod očima?


Oftaxyl je cílenou oční péčí 2v1.
„Zmizíkuje“ kruhy a vrásky současně.

Tmavé kruhy pod očima vznikají praskáním křehkých mikro cévek v očním okolí. To se zabarvuje do modra, oči jsou vpadlé a vyvolávají smutný pohled.
Speciální krém OFTAXYL to dokáže změnit. Má dvojí účinek působení - redukuje tmavé kruhy pod očima a současně působí proti mimickým i drobným vráskám.
OFTAXYL potlačuje tmavé kruhy a zabraňuje jejich dalšímu vzniku. Posiluje totiž stěnu mikrocévek a zabraňuje jejich praskání. Snadno vstřebatelný lehký krém udržuje oční okolí bez kruhů a vrásek současně. Obsahuje totiž patentovanou účinnou látku ARGIRELINE®, která je alternativou botulotoxinu.
Doporučuje se jako kůra po dobu 60 až 120 dní. Jde o příjemný lehký krém, který se okamžitě vstřebává a krásně vyhlazuje oční okolí.
SynCare OFTAXYL










SynCare je česká značka dermokosmetiky pro krásu a zdraví pleti.


SynCare OFTAXYL krémPéče značky je spojovaná s vysokými účinky a díky tomu si získala ženy všech věkových kategorií. Speciální přípravky SynCare totiž dokážou úspěšně řešit akné stejně jako vyhlazovat hluboké vrásky. Značka SynCare se stala každodenním přítelem také žen s citlivou pletí a to zejména díky vysoké snášenlivosti specializovaných přípravků.
SynCare je jedinou výrobní kosmetickou firmou s vlastním dermatologickým centrem.
Klientům se tady věnují přední dermatologové, kteří řeší hraniční  problémy pleti stejně jako její omlazení nebo neinvazivní regeneraci.
Značka SynCare se stala synonymem profesionální péče o pleť s dotykem medicíny, které můžete důvěřovat.


Pravidla soutěže:
Soutěž o krém OFTAXYL pro redukci kruhů pod očima  probíhá od pondělí 29. března do 4. dubna 2021.   

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají krém OFTAXYL pro redukci kruhů pod očima.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. dubna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. dubna 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !