Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kurzy Tai-chi a Shaolin kung-fu

13.03. - 19.03. 2023 | Aktuální soutěže

kurzy Tai-chi a Shaolin kung-fu Praha











Uvolněte svou mysl, načerpejte energii, zdokonalte své tělo.

Energie je všude kolem nás, naučte se s ní pracovat při osvojování účinných bojových aplikací a čchi-kungových metod. Starobylé techniky a tisíciletími ověřené metody Shaolin kung fu a Taichi máte nyní na dosah.

Proč cvičit bojová umění Shaolin kung-fu a Taichi

Největším rozdílem mezi klasickým pohybem (běh, fotbal, kickbox apod.) je onen duchovní přesah bojových umění Shaolin kung fu a Taichi. Nejen, že zdokonalujete své tělo, ale táké bystříte svou mysl. Tím to však teprve začíná, dopad cvičení do každodenního života je obrovský. Jestli už jste někdy přemýšleli nad tím, co byste měli dělat, abyste dokázali vnímat přítomnost okamžiku, uvolnění a každodenní krásy kolem sebe, pak jste dobrými adepty na osvojování si technik bojových umění Shaolin kung-fu a Taichi. Kungfu pro děti je vhodné zejména díky celostnímu a přirozenému přístupu k celkové osobnosti člověka a také cvičíme pod širým nebem.

kurzy Tai-chi a Shaolin kung-fu

Pravidla soutěže:
Soutěž o kurzy Tai-chi a Shaolin kung-fu probíhá od pondělí 13. března do neděle 19. března 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, vyhrají poukaz na jeden kurz cvičení Tai-chi nebo Shaolin kung-fu dle vlastního výběru. Aktuální přehled kurzů pro děti a dospělé začínající od dubna 2023 najdete na Kung-fu Praha.


Těším se na vás. Mgr. Ondřej Diviš, lektor Shaolin kung-fu pro děti a dospělé a Taichi Praha. Absolvent UK FTVS, osobní trenér fitness a autor posilovací pomůcky na cvičení doma XUpTrainer, vhodné pro cvičení při osteoporóze.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. března 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Poukazy budou výhercům doručeny emailem do 24. března 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu hledejte na stránkách - Kungfu Praha
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !