8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nové dentální tyčinky Brit Dental Stick

8.05. - 14.05. 2023 | Aktuální soutěže

Brit








Brit Dental Stick,

nová dentální tyčinka

s dvojitým účinkem


Brit, oblíbená česká značka krmiv pro domácí mazlíčky, uvádí na trh dentální tyčinky pro psy Brit Dental Stick. Jedná se o doplňkové funkční krmivo vhodné ke každodenní konzumaci, které je speciálně vyvinuté k péči o psí chrup. Zároveň poskytuje i zdravotní benefity a každá ze čtyř receptur má ještě další prospěšné funkce. V nabídce jsou čtyři různé varianty po sedmi kusech v balení, jde tak o dentální péči na celý měsíc.

krmivo pro psy BritNová řada dentálních tyčinek patří ke zdokonaleným produktům v kategorii péče o psí chrup. Konzistence tyčinky je taková, aby mechanicky čistila, ale zároveň plnila i funkci zubní pasty. Brit Dental Stick obsahuje SHMP (hexametafosforečnan sodný) a známé „zubní“ bylinky jako je máta, šalvěj nebo heřmánek. SHMP působí v ústní dutině podobně jako zubní pasta a bylinky plní svou přírodní funkci. Máta má antimikrobiální vlastnosti a osvěžuje dech, šalvěj podporuje zdraví dásní a heřmánek má dezinfekční a protizánětlivé účinky.

Brit Dental Stick

    • Podporuje dentální zdraví díky bylinnému a mechanickému čištění   
    • Přírodní složení a ověřená vysoká chutnost   
    • SHMP  působí v ústní dutině podobně jako zubní pasta            
    • Byliny posilují sekundární zdravotní funkce – podpora imunity či     mobility   
    • Bez lepku – bez sóji – bez GMO a barviv   
    • Baleno v recyklovatelném obalu   
    • Čtyři druhy po 7 ks v balení – dentální péče na celý měsíc
Brit Denta Stick
Pravidla soutěže:
Soutěž o nové dentální tyčinky Brit Dental Stick probíhá od pondělí 8. května do neděle 14. května.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček nových dentálních tyčinek Brit Dental Stick.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách krmiva Brit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !