Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nové hry Harry Potter pro čaroděje i mudly

5.09. - 11.09. 2022 | Aktuální soutěže
Harry Potter - Brumbálova armáda













Harry Potter

 - zábava pro celou rodinu


Český výrobce her a hraček EFKO-karton a zásilková společnost Betexa spojili své síly a pro své zákazníky připravili novou řadu her s populárním hrdinou Harry Potterem.

Hry se vyznačují originálními herními pravidly vycházejícími z konkrétních příběhů oblíbené spisovatelky Joanne Rowlingové. Autor Tomáš Bělka kladl při tvorbě pravidel důraz na skutečnost, aby si hry mohl zahrát úplně každý a staly se tak oblíbené napříč generacemi. Společnost EFKO pak jeho know-how zhmotnila ve finální výrobky, které se právě dostávají na pulty obchodů, a to v podobě čtyř společenských her pro děti i dospělé Harry Potter Škola čar a kouzel, Harry Potter Famfrpál Kvinteto, Harry Potter Brumbálova armáda a Harry Potter Cesta zapovězeným lesem. V první polovině října přibudou novinky s názvem Harry Potter Turnaj tří čarodějnických škol a Harry Potter Lektvary pro pokročilé.

Ve všech případech se jedná o originální stolní rodinné hry pro malé i velké, se kterými se stanete součástí známého příběhu Harry Pottera. Díky jednoduchým pravidlům si je s chutí zahraje jak skalní fanoušek hrdinů z Bradavic, tak třeba i dědeček, který příběhy Joanne Rowlingové nezná.
Harry Potter










Pravidla soutěže:
Soutěž o nové hry Harry Potter pro čaroděje i mudly  probíhá od pondělí 5. září do neděle 11. září.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených nových her Harry Potter od společnosti EFKO.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. září 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách eshopu společnost EFKO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !