Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nové lahodné pamlsky pro psy Brit Raw Treat

4.09. - 10.09. 2023 | Aktuální soutěže
pochoutky Brit Raw Treat





















BRIT RAW TREAT

Mrazem sušené pamlsky posílí psí kondici a obohatí jídelníček

Přízeň každého psa si získáte chutnými pamlsky. Proto Brit, česká značka krmiv pro domácí mazlíčky, přináší novinku, která tu ještě nebyla. Pamlsky Brit Raw Treat vyrobené z čerstvého masa a sušené mrazem. Tuto velmi chutnou odměnu pro všechny psí parťáky uvítají i vybíraví, citliví nebo starší psi. Pamlsky poslouží skvěle i jako topper na granule, když je potřeba denní dávku krmení osvěžit nebo zatraktivnit.

Nové funkční masité pochoutky Brit Raw Treat obsahují 96 % masa a vyznačují se proto neodolatelnou chutí. Psí organismus u nich ocení zejména výhody syrového masa. Každá z receptur je jiná a plní specifickou funkci podle svého složení.

Pro všechny, ale i vybíravé a starší pejsky

Lahodné pamlsky Brit Raw Treat se hodí pro všechny kategorie psů i vybíravé mlsouny, psí seniory nebo psy s citlivým trávením. Nutriční obsah mrazem sušeného krmiva je srovnatelný se syrovou stravou nebo s krmením metodou Barf. A to díky vysoce kvalitním bílkovinám a minimálně zpracovaným ingrediencím. Mrazem sušené krmivo přináší mazlíčkům lepší trávení, zdravější kůži i srst a celkově vylepší funkci imunitního systému. Pamlsky jsou také velice dobře stravitelné.
pochoutky Brit

Pravidla soutěže:
Soutěž o nové pamlsky pro psy Brit Raw Treat probíhá od pondělí 4. září do neděle 10. září 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá  nové lahodné pamlsky pro psy Brit Raw Treat.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách krmiva Brit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !