8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nové prací gely a kapsle značky Persil

28.11. - 4.12. 2022 | Aktuální soutěže
Persil
















Díky inovativnímu složení pracích prostředků Persil je čištění vody zase o něco jednodušší


Společnost Henkel, která se neustále snaží hledat udržitelná řešení a přinášet svým zákazníkům inovativní produkty, uvedla na trh novou variantu oblíbeného pracího prostředku Persil se složením šetrnějším k přírodě.
Nové prací gely, disky a kapsle značky Persil s obnovenou recepturou, která obsahuje 92 % biologicky odbouratelných složek, vyperou vaše oblečení nejen extra účinně, ale navíc i v novém udržitelném standardu.

Persil discsA co vlastně pojem „biologicky odbouratelný“ znamená? „Při správných podmínkách a přítomnosti mikroorganismů se biologicky odbouratelné látky rozloží na základní složky, které jsou přírodní. Ve volné přírodě tak nevzniká žádný odpad, který by tam nepatřil,“ vysvětluje Tereza Koczó, senior brand manažer značky Persil. Biologicky odbouratelné složky jsou tedy takové látky, které není potřeba likvidovat chemickým způsobem, a navíc jsou potravou pro plísně, kvasinky a bakterie. Právě tyto bakterie jsou nedílnou součástí čistírny odpadních vod. „Srdcem čistírny odpadních vod je aktivovaný kal, tvořený bakteriemi, které biochemicky odstraňují nežádoucí organické látky, dusík a fosfor,“ vysvětluje Martin Srb, manažer útvaru technologie vod Pražských vodovodů a kanalizací.

Všechny produkty Persil Active Gel, Persil Discs 4v1 a Persil Power Caps s novou recepturou obsahují 92 % biologicky odbouratelných složek. „Naše sledování ukázalo, že produkce tenzidů, které jsou hlavní složkou pracích a čisticích prostředků, stoupá. Odůvodnění je jednoduché – domácnosti častěji perou a myjí nádobí. Proto je důležité, že výrobce Persilu zvyšuje jeho biologickou rozložitelnost,“ potvrzuje Srb. Produkty nové řady značky Persil jsou také dodávány ve 100% recyklovatelném obalu. Vaše praní se tak stává k přírodě ještě šetrnější.

Pravidla soutěže:
Soutěž o nové prací gely a kapsle značky Persil probíhá od pondělí 28. listopadu do neděle 4. prosince 2022. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s novými pracími gely a kapslemi Persil.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. prosince  2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. prosince 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Více informací o nových pracících gelech se dozvíte na stránkách Persil
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !