Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novinky Malujeme akvarelem a Knihkupectví pana Livingstona

24.01. - 30.01. 2022 | Aktuální soutěže
Malujeme akvarelem























Malujeme akvarelem

30 lekcí nejen pro malé umělce

Cimbůrková Tereza


Poznejte kouzlo a krásu malování akvarelem!

Kniha vás seznámí se základními informacemi o akvarelu, provede vás technikami malování, vysvětlí správné míchání barev a poradí i s výběrem pomůcek – papírů, štětců a barev.

V praktické části se podle podrobných návodů naučíte malovat zajímavou mozaiku, barevné květy, dechberoucí západ slunce, vlnící se moře, ovoce k nakousnutí nebo třeba hrníček, ze kterého budete mít chuť se napít.
Knihkupectví pana Livingstona


Knihkupectví pana Livingstona

Kde knihy dávají dobrou noc...

Artero Gutierrez Monica


Mladá archeoložka Agnes Martíová se z rodného města přestěhovala do Londýna v naději, že najde práci v jednom z britských archeologických muzeí. Když se však po několika měsících neúspěšného hledání chystá zklamaně vrátit domů, při melancholické procházce čtvrtí Temple zabloudí do útulného knihkupectví Moonlight Books.

Poklidný každodenní život knihkupectví však naruší krádež – drahocenný deník Edwardova předka zničehonic zmizí a Agnes se obává, že podezření padne na ni. A když se navíc vyšetřování ujme pohledný inspektor John Lockwood, archeoložka přijde o poslední zbytky klidu.


Pravidla soutěže:
Soutěž o novinky Malujeme akvarelem a Knihkupectví pana Livingstona probíhá od pondělí 24. ledna do neděle 30. ledna.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají obě knižní novinky nakladatelství Grada - Malujeme akvarelem a Knihkupectví pana Livingstona.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 31. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Grada
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle