Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novou Oční liftingovou masku od SynCare

28.02. - 6.03. 2022 | Aktuální soutěže

SynCare








Ochabování pokožky je sice přirozené, ale proč stárnout předčasně? Pokroková péče dnes dokáže úspěšně kompenzovat úbytek toho, co pleť s věkem ztrácí, a tak ji omladit.

LIFTINOVÁ OČNÍ MASKA SYNCAREMaskujte a omlazujte.


O vypnutí jemné pokožky kolem očí se postará nová liftingová anti-age maska SynCare. Dokáže minimalizovat první známky stárnutí a celkově omladí váš pohled.
Intenzivně vypíná jemnou kůži kolem očí a potírá její nedokonalosti.
3 základní komponenty masky se efektivně postarají o 3 kroky pro omlazení vašeho pohledu.
Zatímco borůvkový extrakt se silnými liftingovými účinky viditelně vypíná pokožku, speciálně štěpený kolagen, schopný proniknout hluboko do pokožky, podporuje její obnovu a vychlazuje reliéf.
O výrazné zjemnění a zvláčnění se pečlivě postarají šetrnou extrakcí získané výtažky z růží, v masce obsažené.
Postačí pouhých 10 minut a váš pohled získá zpět osobitou svěžest a vitalitu. Oční maska SynCare představuje intenzivní péči, kterou můžete kombinovat s běžnými přípravky pro ošetření očního okolí.

V prodeji na e-shopu SynCare nebo kosmetických studiích značky za 347 Kč.
oční maska SynCare



Pravidla soutěže:
Soutěž o novou Oční liftingovou masku od SynCare probíhá od pondělí 28. února do neděle 6. března 2022. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jehož  REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, který splní pravidla soutěže, získají novou Oční liftingovou masku od SynCare.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. března  2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena do 28. března 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !