MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nový kriminální román Jezero

11.03. - 17.03. 2024 | Aktuální soutěže

Jota






Jezero

Tadej Golob


Jak najít vraha, když nevíte, kdo je oběť? Hvězda slovinské krimi Tadej Golob se poprvé představuje českým čtenářům.

Taras Birsa, kriminální inspektor Policejního oddělení, se na Silvestra vrací z lyžování na Voglu. Když skrz sněhovou vichřici míří domů, narazí na dívku, která v řece našla tělo mladé ženy. Kdo je oběť? Kdo vrah? Způsobil zločin osamělý blázen, nebo byla její smrt součástí spiknutí?

román JezeroAutor v románu zahrnuje i téma farmaceutického průmyslu a jeho zisků, nové receptury, které podléhají takovému utajení, kvůli kterému se vyplatí i zabíjet… Inspektor Taras Birsa se případem musí prokousat spolu se skupinou odvážných lékařů, mezi něž patří i jeho manželka. Společnost, práce a konflikt se prolínají na všech úrovních, spolu s žárlivostí, nevěrou, komplikovanými vztahy v týmu a anomáliemi struktury policie a změnami společenského postavení…

Jezero je kriminální román, který posunul hranice beletrie na slovinské literární scéně. Povedlo se mu přitáhnout široké publikum a sjednotit literární kritiky na verdiktu, že je to velmi dobře promyšlený a extrémně šikovně napsaný příběh. Dalším důkazem toho jsou tři dotisky knihy během krátké doby po jejím vydání v listopadu 2016.



Pravidla soutěže:
Soutěž o kriminální román Jezero probíhá od pondělí 11. března do neděle 17. března.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají kriminální román Jezero od nakladatelství Jota.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. března 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Jota
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !