Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.05. 2024
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nový Revalid Hair Complex na podporu růstu vlasů

8.01. - 14.01. 2024 | Aktuální soutěže
Revalid






3 kroky ke zdravým 

a hustým vlasům


Chcete mít dlouhé, krásné a zdravé vlasy? V tomto článku vám odhalíme zaručené tipy, které vedou k vysněným dlouhým a hustým vlasům.
Růst vlasů je pomalý, dlouhý a náročný proces. Existuje však několik věcí, které můžete udělat, aby byly hustší a rostly tak rychle, jak to jen jde.

Krok č. 1: Pečujte o pokožku hlavy

Když si myjete vlasy, nezapomeňte také promasírovat pokožku hlavy. To podpoří průtok krve do vlasových folikulů a dodá tak důležitý kyslík a živiny až ke kořínkům.

Krok č. 2: Vyhněte se horké vodě

Udržování čistých vlasů a vlasové pokožky je zásadní pro zdravý růst vlasů. Ale udržujte vodu pouze teplou, protože horká voda může pokožku hlavy vysušit, což může vést ke svědění a vzniku lupů. Horká voda také zbavuje vlasy přirozených olejů, zvláště, pokud je teplota příliš vysoká.

Doplněk stravy Revalid Hair Complex

Krok č. 3: Jezte zdravě

Podpořte optimální růst vlasů zevnitř tím, že budete jíst zdravou stravu. Vitamíny a minerály tolik důležité pro naše vlasy se obvykle nachází ve zdravé stravě. Bohužel těm oblíbeným pochutinkám se často obloukem vyhýbají.

A pro ty z nás, pro které jsou popsané kroky příliš náročné dodržet nebo pro ty, které chtějí růst vlasů ještě více podpořit, máme zaručený tip. Švýcarská značka Revalid vyvinula nejmodernější komplex účinných látek pro podporu růstu vlasů a zpevnění nehtů. Doplněk stravy Revalid Hair Complex obsahuje aminokyseliny, vitaminy, minerály a rostlinné extrakty. Tedy to nejdůležitější pro zdravé a husté vlasy. Více na www.revalid.cz/vlasove-kapsle


Pravidla soutěže:
Soutěž o  nový Revalid Hair Complex na podporu růstu vlasů probíhá od pondělí 8. ledna do neděle 14. ledna 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá  nový Revalid Hair Complex na podporu růstu vlasů na 3 měsíce.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. ledna 2024, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. února 2024 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Revalid
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !