Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o oblíbenou kávu Jacobs Velvet Crema

11.12. - 17.12. 2023 | Aktuální soutěže
káva Jacobs









NOVINKA:

Vaše oblíbená káva Jacobs Velvet Crema v praktickém balení


Ponořte se do bohaté sametové pěny a plné, výrazné chuti kávy Jacobs Velvet Crema s oříškovými tóny. Praktické balení rozpustné kávy vyrobené ze 100% kávových zrn můžete jednoduše přesypat do originální sklenice, a v okamžiku tak prodloužit její životnost.
Znovu uzavíratelné balení je ideální nejen pro domácí použití, ale také na cesty, kde jej můžete mít neustále po ruce. Ve sklenici i v sáčku najdete stejnou kávu, která vám vždy zajistí dokonalý chuťový požitek.

S balením o 180 g, kterým zcela naplníte celou sklenici, připravíte 108 šálků lahodné kávy snadno a rychle. Doplňte svoji dózu s rozpustnou kávou Jacobs Velvet Crema v novém balení!
Doporučená maloobchodní cena je 139,90 Kč, více informací najdete na www.kavajacobs.cz

Jacobs Velvet Crema. 100% CREMA, 100% POŽITEK.

káva Jacobs


Pravidla soutěže:
Soutěž o oblíbenou kávu Jacobs Velvet Crema v praktickém balení probíhá od pondělí 11. prosince do neděle 17. prosince.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s oblíbenou kávou Jacobs Velvet Crema včetně novinky v praktickém balení.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kávy Jacobs
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !