Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o omlazující novinku denní krémy RenoHyal od MediCare

9.05. - 15.05. 2022 | Aktuální soutěže

Vyzkoušejte omlazující novinku!

Renohyal nedovolí pleti stárnout!


S věkem pokožka ztrácí aktivní schopnost hydratace a snižuje se také aktivita mezibuněčné komunikace. Klesá obsah kolagenu i ostatních pojiv a mění se struktura pokožky. Tyto změny mají bohužel viditelné následky.

Je to především ztráta pružnosti a pevnosti pleti. Ta přestává být vypnutá a objevují se drobné i hlubší vrásky. Jde o přirozené změny, které kvalitní kosmetika umí regulovat a zdravou vitalitu pleti dokáže udržet v kterémkoli věku, takže určitě není důvod k panice.
Základním principem je dostatečná hydratace ve spojení s výživou a ochranou.
Ale co když je pokožka natolik citlivá, že běžnou péči nesnáší? Pak jsou tady přípravky na hranici kosmetiky a medicíny a patří k nim i MediCare.
denní krém Renohyal od MadiCare

Je vaše pleť reaktivní a péče o ni je náročná?
Dlouhodobé hledání a neustálé zkoušení vám nyní může ulehčit novinka na trhu RenoHyal od značky MediCare.
Její péče se zaměřuje na hraniční problémy pleti a má prokazatelné účinky.
Krémy RenoHyal byly vyvinuty speciálně pro reaktivní pleť, která vykazuje známky stárnutí a potřebuje omladit.

Existují ve 2 variantách – denní a noční a na pokožku působí ve 3 krocích.

Nosiči aktivního účinku krému jsou 3 základní složky, z nichž každá řeší konkrétní problém a společně vedou k výslednému efektu: zpevnění a omlazení citlivé pleti.
Intenzivně hydratuje – obsahuje 100% nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, důležitou pro celkový refresh pokožky. Má vysokou schopnost penetrace, takže ji pokožka rychle přijímá a dokáže ji využít.
Revitalizuje a zbavuje pokožku únavy – obsažený Vitamín C posílí vitalitu pleti a jako silný antioxidant ji chrání před negativními vnějšími vlivy a předčasným stárnutím.
Omlazuje a zpevňuje – o to se stará peptid Matrixyl. Jeho úkolem je retušovat nerovnosti pokožky, vyplňuje vrásky a podílí se na celkovém zpevnění jednotlivých struktur pokožky.

RenoHyal přináší nové možnosti cílené péče o citlivou pokožku, která ji nedovoluje stárnout předčasně. Předností je také jeho čisté složení bez obsahu konzervantů a parfemací, které mohou pleť zbytečně dráždit.
Novinku RenoHyal koupíte na e-shopu nebo kosmetických studiích značky.
RenoHyal






Pravidla soutěže:
Soutěž o omlazující novinku denní krémy RenoHyal od MediCare probíhá od pondělí 9. května do 15. května 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají omlazující denní krém RenoHyal od MediCare.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. května 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. června 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !