Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o originální a osobité diáře na rok 2023

14.11. - 20.11. 2022 | Aktuální soutěže
Diář Petry Nesvačilové a Hanky Vagnerové na rok 2023

























Diář Petry Nesvačilové a Hanky Vagnerové na rok 2023


Populární herečky Petra Nesvačilová s Hanou Vagnerovou přenesly svou nespoutanou energii na stránky originálního diáře. Ten obsahuje klasické kalendárium a prostor pro poznámky, prostě normální diář. Vše ale doplňují osobité texty, poznámky a malůvky obou kamarádek. Nechte se rokem 2023 provést s humorem a nadhledem, který budeme všichni potřebovat.
Diář pro duši



Diář pro duši

Menděl Jan, Toegel David


Tento diář vám pomůže správně nastartovat každý den. Stačí se přitom jenom zamyslet nad tím, jak ho prožít co nejlépe. Ke každému dni najdete motivační citát, se kterým se vám bude lépe fungovat.



Pravidla soutěže:
Soutěž o originální diáře na rok 2023  probíhá od pondělí 14. listopadu do neděle 20. listopadu 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jeden z výše uvedených diářů: Diář Petry Nesvačilové a Hanky Vagnerové na rok 2023 nebo  Diář pro duši.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. listopadu  2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. prosince 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu naleznete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !