Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o originální hrneček a látkovou tašku Mám se ráda

12.07. - 18.07. 2021 | Aktuální soutěže
Samy toho zvládneme tak málo, ale když se spojíme, zvládneme cokoli.
Slova americké spisovatelky Helen Keller, ženy se silným životním příběhem, nejlépe vystihují celou myšlenku projektu ŽENY s.r.o. Tato jedinečná komunita žen přináší inspiraci a prostor otevřeně se vyjadřovat a sdílet své názory a zkušenosti. Nabízí také příležitost testovat novinky a zajímavé výrobky na trhu. Rovněž nový projekt MARKET ŽENY s.r.o., který je zaměřený na prodej převážně českých výrobků a podporu lokálních firem a podnikatelů, přispívá k partnerství a spolupráci žen. A má ještě jeden krásný rozměr navíc. Propojuje moderní odosobněné online prostředí a prodej s osobním kontaktem, který zajišťují Ambasadorky z různých míst naší republiky a ze Slovenska. Pokud chcete, proškolené Ambasadorky vám poradí s výběrem, doporučí a pravidelně informují o novinkách a výhodných akcích.

plecháček a taškaMARKET ŽENY s.r.o se rozvíjí každý týden kvalitními novými produkty. Všechny prošly testováním čtenářek portálu ŽENY s.r.o. MARKET ŽENY s.r.o. mediálně podporuje také televizní pořad Na houpačce - magazín plný inspirace, rad a nápadů pro zdravý životní styl celé rodiny, který moderuje zakladatelka portálu ŽENY s.r.o. paní Eva Čejková.

Při nákupu na MARKET ŽENY s.r.o si k zadávání údajů do objednávky můžete vybrat vám sympatickou, nebo regionálně blízkou Ambasadorku, což vám zaručí výhodnější ceny všech produktů, které vám udělají radost. Zároveň tím podpoříte české firmy a podnikatele. Vybrat Ambasadorku si můžete i bez objednávky. Získáte tak možnost informací o novinkách a zajistíte si jednodušší a výhodnější nákup do budoucna. Přidejte se k nám! Registrace je bez závazku a povinností! MARKET ŽENY s.r.o je nejen online obchod. Je také osobní a váš, protože jej můžete přes vaše Ambasadorky rozvíjet a ovlivňovat svými podněty a náměty na české výrobce a jejich výrobky, či šikovné ženy.


Pravidla soutěže:
Soutěž o originální hrneček a praktickou látkovou tašku s nápisem Mám se ráda probíhá od pondělí 12. července do neděle 18. července 2021. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají originální hrneček a praktickou látkovou tašku s nápisem Mám se ráda.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. července 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách www.market.zenysro.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !