MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o pestrobarevnou knižní novinku Cesty za oceán

12.02. - 18.02. 2024 | Aktuální soutěže

GRADA





Cesty za oceán
Záhrobská Eva


Pestrobarevnost Latinské Ameriky stojí za vidění a vždy vám zlepší náladu.

Máte rádi výzvy i touhu cestovat, objevovat a poznávat překrásnou přírodu, výborná jídla, netradiční místa, divokou historii či zažívat neobvyklá setkání? Vydejte se na neodolatelnou cestu Latinskou Amerikou a vychutnejte si její kouzlo, vůně i barvy.

Cesty za oceánKniha Cesty za oceán je nabitá dobrodružnými výpravami s nezapomenutelnými zážitky, které osloví nejen cestovatele, ale také dobrodruhy, kteří rádi zavítají na místa, kam je žádný oficiální průvodce nezavede.

Poutavé fotografie zkušené cestovatelky po Latinské Americe jsou propojeny s jednotlivými zážitky, a zaručeně vás nalákají k návštěvě jednotlivých zemí, nebo vám alespoň přiblíží život a možnosti, které se v těchto lokalitách nabízejí.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku Cesty za oceán probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají od nakladatelství Grada pestrobarevnou knižní novinku Cesty za oceán.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  19. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete v ukázce na stránkách nakladatelství GRADA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !