Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o prací prášek Frosch Baby a aviváž Frosch EKO ZERO%

2.05. - 8.05. 2022 | Aktuální soutěže

Hypoalergenní řada Frosch Zero% bez zbytečné chemie


Citlivá pokožka si zaslouží tu nejlepší péči


Udržování čistého a voňavého domova bez chemie a barviv se může jevit jako nelehký úkol. Vyhnout se toxinům je ale snadnější, než by se zdálo.  Díky hypoalergenní řadě Frosch Zero% můžete mít o starost méně. Naše kůže přichází do kontaktu s řadou toxinů, to je v dnešním světě téměř nevyhnutelné. Proč tedy již tak zatěžované pokožce neulevit produkty, které neobsahují parfemaci, zbytečnou chemii, ani barviva? Aby byla péče o váš domov co nejpříjemnější a bez zbytečných iritantů, vyvinula značka Frosch hypoalergenní řadu Frosch Zero% založenou na přírodních ingrediencích. Ta je v těchto dnech uváděna na trh.
Aviváž Frosch

„Běžné čisticí prostředky na praní a mytí nádobí mohou pokožku dráždit, vysušovat a přispívat ke zhoršování projevů zánětlivé pokožky jako jsou zarudnutí, suchost nebo ekzém. Proto jsou prostředky z řady Frosch Zero% naprosto bez barviv, parfemace, alergenů a konzervačních látek,“ uvádí Johana Bursíková, Brand manažerka společnosti Melitta ČR s.r.o., distributora značky Frosch pro český a slovenský trh. „Jsou tedy vhodné pro citlivou pokožku i alergiky, což je doloženo certifikátem ECARF, který dokládá hypoalergenní vlastnosti této řady vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Produkty jsou navíc obohaceny o pečující ureu. Obsažené hydratační složky posilují přirozenou ochrannou bariéru pokožky, která se tak nevysušuje a nedráždí. Produkty jsou veganské a neobsahují mikroplasty, fosfáty, bělidla nebo ftaláty. Netestováno na zvířatech. Obal je recyklovaný a opětovně recyklovatelný. Obsah je v přírodě velmi dobře biologicky odbouratelný,“ dodává Johana Bursíková.

Řada šetrných pracích prostředků Frosch Baby se rozrostla o prací prášek


Prací prostředky s logem zelené žabičky jsou navrženy tak, aby bojovaly se stopami po jídle na dětském oblečení, aniž by zanechaly ekologickou stopu v přírodě. Novinka je určena na praní kojeneckého prádla, včetně bílého. Čisticí síla rostlinných povrchově aktivních látek si poradí se skvrnami při teplotě 30–95 °C. Hypoalergenní receptura neobsahuje barviva, mikroplasty ani přidané konzervanty, zato je obohacena o provitamin B5, aby uspokojila vysoké požadavky citlivé dětské pokožky.
Frosch BABY











Pravidla soutěže:
Soutěž o prací prášek Frosch Baby a aviváž Frosch EKO ZERO% probíhá od pondělí 2. května do  8. května 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá prací prášek Frosch Baby a aviváž Frosch EKO ZERO%.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. května 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. května 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách značky Frosch
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !