Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o prebiotickou konopnou vlákninu STABLA

20.03. - 26.03. 2023 | Aktuální soutěže

Prospěšné účinky

konopné vlákniny

na lidský organismus


Prebiotická konopná vláknina podporuje zdravou střevní flóru a imunitní systém. Je metabolizována mikroby v trávicím traktu, kde podporuje růst a aktivitu prospěšných bakterií a zároveň snižuje aktivitu potenciálně škodlivých bakterií. Může být užitečná při zácpě, oslabené imunitě, osteoporóze, obezitě, kardiovaskulárních onemocněních, zánětlivých onemocněních střev a rakovině tlustého střeva. „Konzumace vlákniny a prebiotik může vést ke zlepšení zdraví a prevenci nebo léčbě onemocnění. Konopná vláknina a prebiotika mají také příznivé účinky na snižování hladiny cholesterolu v krvi, což je rizikový faktor pro rozvoj kardiovaskulárních onemocnění,” říká MUDr. Rodion Schwarz, vedoucí lékař ze SCHWARZ CLINIC.

konopná vláknina STABLA
Konopná vláknina je přirozený prostředek pro udržení zdraví střevního mikrobiomu a celkového fungování těla. Regulací pH střev zvyšuje rozpustnost minerálů, jako je vápník a hořčík. „Konopná vláknina je bez diskuze prebiotikum, které splňuje vše kritéria. Prebiotika jsou stejně tak důležitá pro zvířata, jako pro lidi. Proto je naše konopná vláknina vhodná i pro vaše čtyřnohé mazlíčky,” doplňuje Jiří Stabla, zakladatel značky Stabla.cz.


STABLA konopná vláknina


Konopná vláknina se stává významným prebiotikem. Její význam v jídelníčku zdravého životního stylu stále roste. STABLA konopná vláknina pochází z přísně kontrolované šarže a je šetrně skladována. Vysoká jakost vlákniny je vždy zaručena dlouholetým know-how, mezi které se řadí spolupráce s nejlepšími farmáři. Pěstováno s láskou. Bez chuti a zápachu, vhodná pro dospělé a děti od 3 let.




Pravidla soutěže:
Soutěž o prebiotickou konopnou vlákninu Stabla probíhá od pondělí 20. března do neděle 26. března.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 3 balení konopné vlákniny od Stabla.cz



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. března 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Více informací a správnou odpověď naleznete na stránkách Stabla.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka