Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o přípravky Naturevia, které nastartují imunitu vašich dětí

29.11. - 5.12. 2021 | Aktuální soutěže
 Naturevia Vitamin D3-Efekt kids























Ač děti mohou chodit do školy, přesto mnoho času tráví doma v posteli. Trápí je hlavně respirační potíže, před kterými je jejich oslabený imunitní systém nedokázal ochránit. Chcete-li to změnit, soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia s vitaminem D a probiotiky, které podpoří jejich přirozenou obranyschopnost.

Supervitamin pro imunitu


Déčko je základ. Pro správné fungování imunitního systému je nepostradatelné. Jeho dlouhodobý nedostatek zvyšuje riziko respiračních virových onemocnění. Navíc vitamin D je u dětí důležitý také pro správný růst a vývoji kostí i zubů. Proto byste jim ho měli pravidelně dávat. Ideálním zdrojem tohoto supervitaminu je doplněk stravy Naturevia Vitamin D3-Efekt kids, který má podobu cucavých pastilek s pomerančovou příchutí. Postačí jen jedna pastilka denně a děti budou mít zajištěnou potřebnou dávku.

Naturevia Laktobacílky,



Probiotika pro pohodové zažívání


V rámci posilování obranyschopnosti nesmíme zapomínat ani na zažívání. Právě střeva a v nich sídlící mikrobiom jsou totiž nejdůležitějšími orgány imunity. K tomu, aby byly ve formě a dokázaly čelit každodennímu náporu, nám nejlépe pomohou probiotika. K dostání jsou speciální přípravky pro děti, k nimž patří i Naturevia Laktobacílky, které mají podobu cucavých pastilek s ovocnou příchutí, takže dětem chutnají.

Soutěžte s námi a vyhrajte balíček, který je určen k podpoře imunity dětí. Jsou přece to nejdůležitější, co máme, a všichni si přejeme, aby zůstaly zdravé a mohly chodit do školy či školky.


Pravidla soutěže:
Soutěž o přípravky Naturevia pro vaše děti probíhá od pondělí 29. listopadu do 5. prosince 2021.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje  Naturevia Vitamin D3-Efekt Kids a Laktobacílky (66 pastilek) v hodnotě 450 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. prosince 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 21. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách NATUREVIA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík