Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o přírodní ovocné likéry s dotekem mandlí Ratafia Almond Spirit

29.01. - 4.02. 2024 | Aktuální soutěže

Ratafia Almond Spirit


















Novinka na českém trhu ovocných likérů: Oceněné přírodní ovocné likéry s dotekem mandlí Ratafia Almond Spirit vstupují do prodeje


Ratafia, přírodní ovocný likér s tisíciletou tradicí, je typický pro středomořské oblasti Španělska a Itálie a severovýchodní Francii. Nyní se díky malé rodinné firmě manželů Kleinerových z moravského Žešova u Prostějova dostávají ovocné likéry RATAFIA do prodeje i v ČR a SR v podobě originálních čistě přírodních ovocných likérů bez aromat a syntetických složek Ratafia Almond Spirit. V nabídce jsou tři ovocné likéry - Mandlička, Višnička a Jeřabinka. Všechny likéry jsou čistě přírodní, v ověřené biokvalitě a jako první a dosud jediné přírodní mandlové likéry na světě s certifikací košer. Výhradním distributorem likérů Ratafia Almond Spirit v České republice a na Slovensku je společnost Ultra Premium Brands.

Tvůrkyní receptur originálních přírodních ovocných mandlových likérů Ratafia Almond Spirit je Růženka Kleinerová, manželka uznávaného lihovarníka Jana Kleinera, který podle jejích receptů namíchal tři ovocné likéry, které zaujaly i porotu jedné z nejprestižnějších mezinárodních soutěží hodnotících alkoholické nápoje San Francisco World Spirits Competition, která dvěma z nich udělila nejvyšší možné ocenění v soutěži dvojitou zlatou medaili (Double Gold)
Ratafia Almond Spirit














Pravidla soutěže:
Soutěž o přírodní ovocné likéry Ratafia Almond Spirit probíhá od pondělí 29. ledna do neděle 4. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají přírodní ovocné likéry s dotekem mandlí Ratafia Almond Spirit.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  5. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. února 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Ratafia Almond Spirit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !