Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o přírodní produkty na podporu psychické pohody a kvalitního spánku NEOBOTANICS

5.06. - 11.06. 2023 | Aktuální soutěže
Ženské tělo a psychika prochází různými fázemi, které nemusejí být vždy snadné a příjemné. Ať už se jedná o náročné dny v období menstruace, menopauzy, či složitější období v našem životě, můžeme zažívat pocit úzkosti, podráženosti či dokonce depresivní nálady. Poruchy spánku nepočítaje. Všechny tyto faktory mají vliv na to jak se cítíme a jak prožíváme náš život. Ne vždy ale chceme tyto stavy řešit klasickými léky, někdy opravdu stačí jen dobrý balanc a hned se můžeme cítit lépe.

Čeští vědci představili nové produkty na přírodní bázi, které pomáhají, díky perfektnímu složení bylin, jejich synergií a  vyváženým poměrům účinných látek jemně vybalancovat tyto nepříjemné stavy, aby se ženy cítily lépe a spokojeně.

MOOD BALANE

MOOD-BALANCE

Rostlinné extrakty s vitaminy pro období zvýšené psychické námahy. Vitánie, ginkgo a šafrán podporují duševní rovnováhu a pozitivní náladu. Rhodiola jako adaptogen podporuje nervový systém a spolu s mučenkou i emoční komfort, chmel má uklidňující účinek.

Poruchy spánku

Dle studií a odborných článků z poslední doby jsou problémy se spánkem a usínáním u žen v menopauze poměrně běžné. Může to být způsobeno několika faktory, včetně hormonálních změn, které mohou vést k nespavosti, nočním pocením a bouřlivým snům. Vliv na kvalitu spánku může mít i stres, úzkost, deprese, bolest hlavy či svalů.
Neohypnos


NEOHYPNOS

Unikátní směs rostlinných extraktů pro klidný spánek a usínání. Kozlík a vitánie podporují duševní zdraví a spánek, chmel a meduňka mají uklidňující účinek a s mučenkou podporují usínání a zdravý spánek, šafrán podporuje pozitivní náladu a relaxaci.


Pravidla soutěže:
Soutěž se značkou  Neobotanics o přírodní produkty na podporu psychické pohody MOOD-BALANCE a kvalitního spánku NEOHYPNOS probíhá od pondělí 5. června do neděle 11. června.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček doplňků stravy pro ženy značky NeobotanicsMOOD-BALANCE a NEOHYPNOS.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 8. července 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Neobotanics
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !