Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o produkty na podporu plodnosti od Indiánky.cz

5.02. - 11.02. 2024 | Aktuální soutěže
Gel na podporu početí



















Problémy s plodností má dnes přibližně každý šestý pár na světě. Neplodnost zkrátka představuje závažný a stále se rozšiřující problém. V těchto ohledech je velmi důležitá duševní pohoda i dodržování zdravého životního stylu. Existují ale i další pomůcky, díky kterým můžete plodnost podpořit.

kalíšek na podporu početíJedním z nich je kalíšek na podporu početí od značky Fertilily. Nejedná se však o klasický menstruační kalíšek, který spoustu žen používá během menstruace. „Liší se především tvarem s výrazně delší stopkou a hlavně použitím – do pochvy se zavádí těsně po milování směrem k děložnímu čípku. Spermie pak mají mnohem větší šanci se k vajíčku dostat,” vysvětluje Anna Sedláková, spoluzakladatelka Indiánek, která je spolu s Karolínou Krejčovou také výhradní distributorkou značky Fertilily v Čechách. Tato původem holandská značka se na kalíšky specializuje.

Obě doporučují také lubrikační gel od stejnojmenné značky, který napodobuje přirozené prostředí a podporuje motilitu a životnost spermií. A pokud řešíte hormonální nerovnováhu, vsaďte na bylinný čaj Rozkvět indiánky, který příspívá k hormonální harmonii, menstruačnímu komfortu, normálnímu fungování močových cest, svalů, kloubů a trávení.

čaj Rozkvět IndiánkyPravidla soutěže:
Soutěž o produkty na podporu plodnosti probíhá od pondělí 5. února do neděle 11. února.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: kalíšek na podporu početí
2. místo: gel na podporu početí
3. místo: čaj Indiánky pro hormonální rovnováhu

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách webu Indiánky.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !