MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o propolisové duo na zimu - tinkturu a mast Dr. Dudek

6.11. - 12.11. 2023 | Aktuální soutěže
včelí propolis












Dr. Dudek: 

Propolisové tajemství pro krásnou a zdravou pleť i v zimě


Obzvlášť v zimě je péče o tělo a pleť důležitá, zůstat zdraví a hydratovaní po celou dobu se zdá jako nemožný úkol. Tajnou zbraní pro krásnou a zdravou pleť i v těch nejchladnějších měsících může být přírodní propolisová kosmetika. Včelí propolis využívaly už starověké kultury pro jeho protizánětlivé až antibiotické účinky.

Zázrak přírody: Propolis v krátkosti

Propolis, také nazývaný včelí lepidlo, je látka, kterou včely vyrábějí z pryskyřice stromů, vosku a svých vlastních enzymů. Je známý pro své antimikrobiální, protizánětlivé a léčivé vlastnosti. Propolis je stále studován a využíván v moderní léčbě a doplňcích stravy. Dnes ho najdeme v různých podobách, nejčastěji ve formě tinkturmastí a tablet.

Neředěná Propolisová tinktura Dr. Dudek ulevuje při štípnutí hmyzem, zklidňuje podrážděnou pleť a napomáhá k rychlejší regeneraci drobných poranění. Je možné ji použít na ošetření oblasti rtů a koutků. Ke zmírnění příznaků nachlazení, nebo k regeneraci dásní či při aftech se tinktura kloktá 2-3x denně podle potřeby. Při použití na sliznici je vždy nutné ředit ji pitnou vodou v poměru cca 1:5. Neobsahuje žádné chemické přísady. K dostání na www.drdudek.cz od 115 Kč.
Dr. Dudek


Hydratace v zimě

Propolis obsahuje velký podíl vosku, pylu a dalších včelích produktů. Včelí vosk zjemňuje a změkčuje pleť, není uměle vybělený a neobsahuje tedy žádné stopy chemických látek. Propolisová kosmetika pomáhá udržovat pokožku hydratovanou a zabraňuje nadměrnému vysoušení. Zároveň jevhodná pro všechny typy pleti. Antioxidanty (vitamín E) zase chrání pokožku před poškozením způsobeným volnými radikály, což může dokonce přispět k prevenci předčasného stárnutí pokožky.

V zimním období Propolisová mast Dr. Dudek účinně chrání pleť před mrazem, hydratuje a změkčuje kůži. Pečuje o rozpraskanou kůži a regeneruje podrážděnou pokožku. Hojí popáleniny a jizvy. Jako voňavý balzám na rty je oblíbená u dospělých, ale i dětí (od 3 let) pro svou příjemnou konzistenci a „včelí“ vůni. Neobsahuje žádné chemické přísady. 
K ochraně před mrazem se kůže (rty, tváře, nos, ruce) ošetří vždy před i po vystavení nepříznivému počasí. K dostání na www.drdudek.cz od 95 Kč.

Zima nemusí znamenat problematickou pleť ani vysoké riziko nachlazení. Propolisová kosmetika může být vaším tajným spojencem pro krásu a imunitu během této zimy. Zkuste ji a uvidíte, jaký rozdíl může udělat pro vaši pleť a zdraví, a jak dědictví z dávných dob může být stále aktuální.
Dr. Dudek zimní péče


Pravidla soutěže:
Soutěž o propolisové duo Dr. Dudek - tinkturu a mast probíhá od pondělí 6. listopadu do neděle 12. listopadu 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá propolisové duo na zimu -  tinkturu a mast Dr. Dudek.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Dr. Dudek
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !