Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o regenerační SynCare vlasové masky

27.05. - 2.06. 2024 | Aktuální soutěže
SynCare
Maska na vlasy SynCare






















Vraťte vlasům sílu a zdravý vzhled.


Na hlavě máme asi 100 tisíc vlasů a zhruba 100 jich denně ztrácíme při česání a běžné manipulaci. Na vlasy působí celá řada vnějších vlivů a taky stres. Takže pokud máte „chudý“ jídelníček s nízkým příjmem minerálů a vitamínů, hustou hřívu mít pravděpodobně nebudete. A co navíc? Svůj podíl na kvalitě a celkovém vzhledu vlasů  má také voda. Dnes je pitná voda většinou tvrdá s vyšším obsahem minerálů a ty vlasům rozhodně neprospívají. Znamenají přílišnou zátěž, vlasy pak plihnou a vytvářejí jakoby prameny. Přitom pokud zůstanou oddělené, působí daleko lépe. Jsou vzdušné, získají objem i plnost a působí zdravě.

maska na vlasy SynCare

5 minutovka pro zdravé vlasy

Regenerační SynCare vlasová maska


byla vytvořena s ohledem na negativní vlivy prostředí a záměrem co nejméně poškozovat vlasy při jejich mytí.
Dokáže chránit vlasy před negativními vlivy z vnějšku a stejně dobře o ně také pečuje. Maska vlasy nemastí a nezatěžuje, naopak. Dokáže oddělit vlásek po vlásku a zlepšit jejich celkový vzhled. Vlasy pak působí vzdušně a zdravě. Používá se po umytí a po 5 minutách splachuje vodou. Maska je současně účinnou ochranou vlasů před znečištěným městským prostředím.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Regenerační SynCare vlasové masky probíhá od pondělí 27. května do neděle 2. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Regenerační SynCare vlasovou masku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  3. června 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. června 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !